Add new testimonial 

Благодаря ...

Програмата работи !!!

Възкръснах !!!

Благодаря за резултатите!!!!!

Здравей Албина, Пиша ти, за да ти благодаря - лекциите, капките, твоите усилия, труд и лишения, за да ги създадеш.

 

Аз бях на Нова Клетка октомври 2018. Rезултатите при мен дойдoха само и единствено от капките:

 

Първо, за първи път от 16 години цитонамазката ми е първа група.

Второ, синузита с който дойдох в Хисаря (имам и ренгенова снимка), се изпари. Направих си и втора снимка след 1 месец и синузита беше изчезнал. Последния ден на Нова Клетка, докато си миех зъбите, започна да тече нещо от гърлото, но заради пастата за зъби не видях какво. Излизаше като вода от чешмата и оттогава не ме е болява главата, което преди беше често явление.

Трето, изчезнаха горещите вълни още докато бях в Хисаря и оттогава не са се появявали. Четвърто, намалих диоптерите от 1,5 на 0,75, а си бях направила нови очила след преглед при 2ма различни лекари 3 седмици преди Нова Клетка.

 

Благодаря ти!

Благодарна съм на съдбата !!!!

Благодарна съм на съдбата че ме срещна с Албина и имах възможността да се включа в програмата през 2018. Тя ме върна към нов живот и ме спаси от операция. Препоръчвам я на всеки, който е отчаян от здравната ни система и има нужда от ефикасно лечение !!!!

Благодарна съм на съдбата,че ме срещна с Албина и имах възможността да се включа в програмата през 2018 . Тя ме върна към живот и се спасих от операция! Препоръчвам я на всеки ,който е отчаян от здравната ни система и има нужда от ефикасно лечение!

Бях с Хашимото, ревматоиден артрит и лаймска болест трети стадий !!!

ПРОВЕДОХ ЛЕЧЕНИЕТО ПРЕЗ МАЙ И СЕ ЧУВСТВАМ МНОГО ДОБРЕ. БЯХ С ХАШИМОТО, РЕВМАТОИДЕН АРТРИТ И ЛАЙМСКА БОЛЕСТ - ТРЕТИ СТАДИЙ !!!! ВЕЧЕ НЯМАМ И НИКАКВИ КРАМПИ, А ТЕ БЯХА МНОГО И СИЛНИ НАПРАВО ПОДЛУДЯВАЩИ. СПАЗВАМ ПРЕПОРЪКИТЕ, КОИТО АЛБИНА ДАДЕ САМО ЗА МОЯ СЛУЧАЙ. ЧУВСТВАМ СЕ МНОГО ДОБРЕ, А И ОТСЛАБНАХ С 20 КГ !!!! БЛГОДАРЯ.

Истински работи за здравето, дълголетието и младостта, за добрия дух и тонус също! Няма друга истина за постигането им!

Здравей Албина! Бързам да ти съобщя мойте резултати от участието във програмата от 27 май. Дойдох на програмата със тегло 97кг., лягане късно, ставане късно, все болна, и нямах сили за нищо. Вечно уморена и гладна. Както ти каза: пълен стомах - гладни клетки.

 

Rезултатите от програмата не закъсняха. Сега съм - 86 кг., кръвното ми се нормализира, ставам рано лягам във 22. 30, нахранена съм, не чувствам този вълчи глад който имах. Изобщо като нов човек съм !

С много енергия, като преродена съм!

 

Албина, ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ от мен, ти ми върна живота! Да си здрава и все така да помагаш на хората! Пожелавам ти прекрасен юли !

С МНОГО ОБИЧ - Коля

 

Докторката беше изумена !!!!

Здравейте, изпращам Ви резултат на Полина С., която беше в програмата от 20.05.2019г. с баба си. Преди програмата, на детето му беше установена киста на левия яйчник с размер 5, 5 см !!!!   Ще кажа, че резултата е факт !!!

 

Докторката беше изумена и заяви, че сме направили магия. Ние сме щастливи и безкрайно благодарни. Прилагам документ преди и след програмата.

Възхищение и поклон !!!

Възхищение и поклон, това което правиш е уникално ! Най-сетне успях да намеря време за себе си и да отида на лекар, доцент от Майчин дом, лекар който ме виждаше за първи път. Не можех да повярвам на ушите си, че вече съм напълно здрава жена: че няма никакви аденомиози, изменения и съмнения за каквато и да е патология. Наистина, чувствам се прекрасно, кипя от енергия и здраве. Нямам думи да опиша колко, се радвам. Благодаря ти от все сърце, Албина!

БЛАГОДАРЯ !!!!!

Вчера, 13 май 2019 г. бях на поредния си преглед в център ТРАНСМЕД гр. Пловдив. Той е първи след прекараната от мен програма НОВА КЛЕТКА при Вас през месец октомври 2018 г. в гр. Хисар. Чувствах се много добре и преди прегледа, но същия затвърди окончателно мнението ми, че програма НОВА КЛЕТКА е "вълшебната пръчица", която наистина лекува.

 

Нямам наличие на ракови разсейки никъде в организма ми. При предишното изследване в центъра, откриха наличие на цитомегаловирус в много орани на тялото ми. Сега няма нито един такъв. Чувствам се отлично и изпълнена с енергия. ОЩЕ ВЕДНАЖ ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО! БОГ ДА ВИ ПОЖИВИ И ДА ВИ ПОМАГА ВЪВ ВАШЕТО БЛАГОРОДНО ДЕЛО!

 

От години пробваме

Изпращам резултатите от днес (хематология) и тези от началото на последния цикъл (хормони). Извадиха 2 яйцеклетки от 2 фоликула и двете се оплодиха. Не сме вадили до сега 2 яйцеклетки никога !!!! Пробваме от години, и за първи път нещата се движат.

Вече не съм зависима от апарат за дишане !!!

Здравейте невероятна г-жо Фабиани!  Щастлива съм , че Ви повярвах! 

Теглото ми намаля  за 1.5 месеца  с цели 8  кг И ПРОДЪЛЖАВА ДА СПАДА, а това е в основата на всички мои здравословни проблеми. Също, още в Хисаря  разбрах, че мога да не съм зависима от  апарата  ми за дишане и  все повече часове спя без него! 

 

Благодаря  Ви, за  това ЧЕ СТЕ ОТКРИЛИ ВАЖНИ ТАЙНИ  НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ И ЧЕ  ОБИЧАТЕ ХОРАТА И СЕ  РАЗДАВАТЕ И ИМ ПОМАГАТЕ  !  БЛАГОДАРЯ ВИ ! БЕЗКРАЙНО УВАЖЕНИЕ, ПРИЗНАТЕЛНОСТ  И ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ!

С много , много обич,

1000 Благодарности

Здравей Албина, Хиляди Благодарности за теб и екипа: Марек и Вили от програмата! Прекрасна си, имаш голямо сърце за това истинско и невероятно чудо създадено от теб, което раздаваш с толкова обич за хората!!!!! Бях участник в периода от 14.10. до 21.10.2018 г.

 

След завършване на програмата (прилагам резултати от извършените изследвания) за щитовидната жлеза и изследване на витамините. Същите са в норма .... преди това Витамин D беше 6.8 , сега е видно 19.3 ng/ml, koето е невероятно за 4 месеца. Когато и съобщих, че съм намалила теглото си с 10 кг., сестрата в листа написа точно обратното че съм увеличила теглото си, а въпреки че истимуса на жлезата е намалял от 3 мм на 1.33 мм, те решиха, че уреда от изследването не е точен и следва да ме изпратят на сцинтиграфия на жлезата ..... за което категорично отказах.

 

Миомата която имах, след прегледа се установи че е намалялa с по 3,5 мм , което е чудесно, ще се видя след 1 година с лекаря ми, а преди ходех на 6 месечен период, защото растеше !!! Сърдечно БЛАГОДАРЯ АЛБИНА !!!

 

Благодарности от цялото семейство !!!

Здравей Албина, С мъжът и свекърва ми участвахме миналия октомври в програма “Нова Клетка” . Всички сме очаровани от постигнатите резултати! Аз свалих 10кг (хранейки се), и най- важното е, че и ги задържах. Чувството е прекрасно отново да се вмъкнеш в любимите си рокли:)

 

Мастното образование на крака на мъжа ми изчезна още докато бяхме при теб. А свекърва ми, която е диабетичка, постигна такива нива на кръвната захар без лекарства, каквито никога не е имала преди това и с шепа лекарства!

 

Но най-сме благодарни, че ни подкрепи и продължаваш да го правиш и то абсолютно безвъзмездно в борбата ни да осигурим по- добър живот на двете ни дечица със специални потребности. Там изчистихме само с един курс много от натрупаните паразити, за които дори не знаехме.

 

Благодарим ти от сърце за всичко, на теб и целия ти Екип-Марек и Вили за голямото Сърце и Любовта, с която озарявате всички! Бъдете здрави, щастливи сме, че Ви има!

 

Напусната съм :)

Аз съм отново Недка Русева, Бях в Програмата само веднъж през октомври миналата година. 45 дни след Програмата се "разведох" с Хилокобактер пилори, а днес разбрах, че и кандидата ме е напуснала. Не мога да опиша колко съм щатслива - и аз и цялото ми семейство. Тези проблеми получих след дълга употреба на антибиотик, след като ме ухапа кърлеж преди две години. Гениалните решения за лечение и сега бяха: няколко антибиотика.

 

НЕ СЪМ ПИЛА НИТО ЕДИН АНТИБИОТИК, НИТО ПЪК КАКВИТО И ДА Е ДРУГИ ЛЕКАРСТВА !!! Някой може да неглижира постижението ми, тъй като има хора с много сериозни диагнози, но да знаете: до тях се стига с тези, уж по-леките, на които не обръщаме внимание навреме. Щастлива съм и пожелавам на всеки, който в този момент се бори, с каквото и да е заболяване !!! Програмата работи !!!

Бях в програмата само веднъж през октомври миналата година (2018). Стриктно спазвах напътсвията на Албина, и не се отказах нито за миг. Нарушила съм само по празниците и то леко. 45 дни след програмата се "разведох" с Хилокобактер пилори, а днес разбрах, че и кандидата ме е напуснала. Не мога да опиша колко съм щатслива- и аз и цялото ми семейство. Тези проблеми получих след дълга употреба на антибиотик, тъй като ме ухапа кърлеж преди две години. Гениалните решения за лечение и сега бяха- няколко антибиотика. НЕ СЪМ ПИЛА НИТО ЕДИН АНТИБИОТИК, НИТО ПЪК КАКВИТО И ДА Е ДРУГИ ЛЕКАРСТВА. Пиша това с големи букви, защото ти- Албина ми написа в единия си мейл "НЕ ПИЙ НИКАКВИ АНТИБИОТИЦИ" Благодаря ти, благодаря и на всички хора, които помагат на програмата и я разпространяват. Винаги съм вярвала, че тялото е много умно и само чака да му помогнем, за да заработи правилно- сега вече имам и лично доказателство. Някой може да неглижира постижението ми, тъй като има хора с много сериозни диагнози, но да знаете- до тях се стига с тези, уж по- леките, на които не обръщаме внимание навреме. Щастлива съм и пожелавам на всеки, който в този момент се бори, с каквото и да е заболяване- КУРАЖ! Обичам си новите клетки! Направете нещо сега, за да не боледувате утре! С много любов и хиляди благодарности! Надка Русева от Русе (Чета, че ни наричат “несъществуващи хора”- Същестувам си и то как!!! Ако някой иска да провери истинността, или страда от подобен на моя проблем, телефонът ми е 0897943279)