Add new testimonial 

Ако трябва да напиша всичко, трябва да напиша Книга

 

Реших да публикувам мнението си за Програмата, за впечатленията от нея, за първите резултати и за онези случаи на излекувани хора, до чиито истории се докоснах. ...

 

Днес сутринта все още не знаех, че днес ще напиша това, което ви предстои да прочетете… Знаех, че трябва да споделя с повече хора…, защото много от вас, да не каже всички хора са в някакъв здравословен риск. Като практичен и рационален Козирог държа на личната проверка преди да оповестя нещо толкова сериозно, но днес реших, че може би някой би имал нужда да прочете това точно сега…

 

Единствено Моля Лекарите, които случайно биха се зачели в следващите редове… четете ме със Сърцето си… Надявам се, че много от вас вече са убедени, че все по-малко хора се поддават на успешно конвенционално лечение при ред бактериални инфекции, а автоимунните и Хроничните заболявания се увеличават главоломно, водят се нелечими и утежняват живота на милиона хора.

 

А всички останали Моля, приемете написаното като желание евентуално да помогна с опита си до момента… Освен това, Моля съсредоточете се върху всичко друго, но не и върху здравословното ми състояние, за което ще пиша най-малко. Повече от нормалното съм горда, за да привличам внимание със състрадание…

 

Също така заставам с името си, че споделеното НЕ Е с цел реклама! 22 юни… една дата, която от години ме съпътства с много силни житейски провокации. Преди три години катастрофирах сериозно… А тази година, на същата дата… се изправих срещу нещо, което е достатъчно коварно, за да отнеме човешки живот.

 

Все още не съм готова да го назова, но НЕ е обичайното заподозряно. Сигурно сте забелязали, че избягвам да споменавам думи, наситени с много отрицателен заряд… Съзнателно. Разбира се, потърсих лекарска помощ, отидох при Професор в София, който назначи терапия. Уточнявам, че протоколът за конкретното заболяване е изключително свит.

 

Лекарите нямат кой знае какви опции, освен терапия с един-единствен медикамент. Стриктно спазих всичко, но контролното изследване отново даде положителен резултат. Една сутрин ми попадна публикация на една ФБ страница, която следях от близо година. Публикацията беше за предстояща, буквално след броени дни, Програма, в която се включих веднага като извънредна бройка.

 

Така наречената Програма стартира процес на РеНовиране на тялото на клетъчно ниво. Тук е мястото да вмъкна, че винаги съм се интересувала от биохимията на човешкото тяло. Впечатлена от 1-2 книги по темата, сигурно помните, че преди време писах за теломерите в ДНК веригите, предназначението им и връзката им с качеството на Живота. Сега се главоблъскам с един учебник по биохимия за студенти, само за да разширя познанията си над това, което сподели Доктор Фабиани по време на Програмата…

 

За мен беше облекчение, да се запозная и да чуя личните истории на хора, излекували сериозни заболявания, доказани преди и след Програмата с изследвания, и реновирали телата си чрез регенерация на клетки и органи. В края на тази публикация ще споделя някои от тях. З

 

А МЕН БЕ ЧЕСТ РЕДОМ С МНОГО ЛЕКАРИ, ФАРМАЦЕВТИ и ДРУГИ ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ, да стартирам процеса за себе си и да попивам знанията и откритията директно от Доктор Фабиани!

 

Програмата е… „НОВА КЛЕТКА”… Създадена от Доктор Албина Фабиани. Черешката на Програмата са патентовани от нея капки, които стартират Процеса по реновиране на телата ни и започване на верижна реакция на клетъчно и междуклетъчно ниво. ТЯ е ЛЕКАР, който не само говори за здраве, НО И ИЗЛЪЧВА ЗДРАВЕ… ЛЕКАР, който говори за Електричния потенциял на тялото, НО И ОТ КОЙТО СТРУИ ЕНЕРГИЯ… ЛЕКАР, който… НЕ ЛЕКУВА СИМПТОМИ, НЕ ЛЕКУВА БОЛЕСТИ, а ОСВОБОЖДАВА КЛЕТКИТЕ НИ ОТ ЗАТВОРА и възстановява Електропроизводството в телата ни. Метафорично да ви попитам…

 

Вие как почиствате „дома си”?... Само стаята, която е най-затлачена от мръсотия или измивате и отваряте широко прозорците във всички стаи, така че да вдигнете Енергетиката на цялото пространство… разбирайте тялото си… Позволете ми и едно малко отклонение…

 

Познавам кардиолози, които през целия си професионален живот са профилактирали и лекували пациентите си от сърдечно-съдови заболявания, а самите те биват покосени от инфаркти и инсулти… Въобще даваме ли си сметка, че Лекарите, ДЪЛБОКО СЕ ПОКЛАНЯМ ПРЕД ТЯХ, но Лекарите, които лекуват заболяванията на пациентите си, страдат и умират от същите заболявания?... Защо?... Отговорите са си за вас. Ето малко шокиращи факти… Всеизвестно е, че съвременното човечество поглъща храна, която причинява слуз. Всекидневно поглъщаме паразити, които процъфтяват именно в слузни човешки тела. Колко от вас знаят, че… САМО ЗА ДЕНОНОЩИЕ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПАРАЗИТ СНАСЯ… 6 МЛН… повтарям 6 МЛН ЯЙЦА !!! Съмнявам се, че имате само един паразит в тялото си, но дори и само един да е 6 МЛН яйца за денонощие си е сериозна цифра!

 

Както казва доктор Фабиани „Вие не храните клетките си, вие храните зоопарка си”… Консумираната храна се оползотворява предимно от паразитите в телата ви и не успява да достигне до клетките ви. Те пък от своя страна са капсулирани в мастен, непробиваем слой, който възпрепятства достъпа на хранителни вещества и кислород до нея, блокира комуникацията между отделните клетки, както и процеса на самопочистване от отпадъчни продукти… Резултатът от всичко това е затруднено клетъчно хранене, Клетъчно дишане и клетъчна дегенерация … Меко казано: пълни стомаси, гладни клетки !!!

 

Сега се сещам, че преди години бях чела за откритие, според което шизофренията е предизвикана от един определен паразит. Който желае да проверява и опровергава. Доказано е, че когато един паразит умира, защото те също имат жизнен цикъл и все някога умират, та когато това се случи, те отделят невротоксини. Разбирайте убийци на неврони…

 

Поради това, че човек предимно храни паразитите си, а клетките му капсулирани от труднопробиваем слой, са гладни, жадни, задушени в собствените си метаболични отпадъци, разболяват се, стареят и умират. И нещо много важно – те не осъществяват жизненоважна електро-магнитна междуклетъчна комуникация.

 

Предназначението на една клетка е да генерира Енергия и всяка една от тях генерира по 1,4 волта ток… еквивалентно на 1 малка батерия. В човешкото тяло има… 33 трилиона клетки. Изчислихте ли вече колко Енергия биха произвели 33 трилиона клетки?... ако обаче не са блокирани, слаби, болни, стари…

 

Всичко за Програмата може да научите от страницата й, но ето малко инфо и от мен. Целта на Програмата е пълно клетъчно обновяване, а резултатите и подобрението се наблюдават почти ежедневно. Все още няма да споменавам кое е заболяването, заради което се включих в нея, но ще ви споделя, че от години следя един възел на щитовидната ми жлеза, който през април т.г. се оказа сериозно нараснал. Беше видим с просто око на шията ми.

 

По съвсем различна от това причина, след Програмата се наложи да посетя уважаван в града ни лекар за контролен преглед, който направи и щателно ехографско изследване на много други органи, в т.ч. и на щитовидната ми жлеза. Той беше категоричен, че възелът е със 1 см по-малко.

 

Надлежно съхранявам медицинска документация с историята и динамиката на възела, а за онези, които допускат т.нар. „ехографско отклонение”, след месец – два ще правя контрола и ще пиша. В този ред на споделяне ще ви кажа, че в Програмата на Доктор Фабиани идват много хора, страдащи от Хашимото, много от които след това са избегнали операция, други са спрели хормоналните си лекарства и се чувстват Прекрасно!

 

Запознах се с жена, която е била болна от лаймска болест в 3-ти стадий… За онези, които не знаят, 3-ти стадий се води нелечим и терминален. Междувременно е развила ревматоиден артрит и от дейна млада жена се превръща в инвалид. Порази ме историята й… Последната една година от лечението й е било ЕЖЕМЕСЕЧНО по 20 дни антибиотик… безуспешно. Тогава се хваща, като удавник за сламка, за Програма „Нова Клетка”. Сега тя е изцяло Нова Клетка… Напълно Здрава е!

 

Запознах се с историите на хора, които са прескочили планирани операции за полипи на дебелото черво. Отиват в Програма „Нова Клетка” след направена колоноскопия. Месец или два След Програма „Нова Клетка”, простете не помня точно краткросрочността на контролата им, те правят нова колоноскопия, която НАПЪЛНО НЕ СЪВПАДА с първата. Те са напълно излекувани.

 

Не е възможно тук да опиша всички случаи, с които се запознах. Моята цел беше само да ви споделя частица от това, което научих… Частица…, защото ако трябва да разкажа всичко, трябва да напиша Книга.

 

Благодаря ...

Програмата работи !!!

Възкръснах !!!

Благодаря за резултатите!!!!!

Здравей Албина, Пиша ти, за да ти благодаря - лекциите, капките, твоите усилия, труд и лишения, за да ги създадеш.

 

Аз бях на Нова Клетка октомври 2018. Rезултатите при мен дойдoха само и единствено от капките:

 

Първо, за първи път от 16 години цитонамазката ми е първа група.

Второ, синузита с който дойдох в Хисаря (имам и ренгенова снимка), се изпари. Направих си и втора снимка след 1 месец и синузита беше изчезнал. Последния ден на Нова Клетка, докато си миех зъбите, започна да тече нещо от гърлото, но заради пастата за зъби не видях какво. Излизаше като вода от чешмата и оттогава не ме е болява главата, което преди беше често явление.

Трето, изчезнаха горещите вълни още докато бях в Хисаря и оттогава не са се появявали. Четвърто, намалих диоптерите от 1,5 на 0,75, а си бях направила нови очила след преглед при 2ма различни лекари 3 седмици преди Нова Клетка.

 

Благодаря ти!

Благодарна съм на съдбата !!!!

Благодарна съм на съдбата че ме срещна с Албина и имах възможността да се включа в програмата през 2018. Тя ме върна към нов живот и ме спаси от операция. Препоръчвам я на всеки, който е отчаян от здравната ни система и има нужда от ефикасно лечение !!!!

Благодарна съм на съдбата,че ме срещна с Албина и имах възможността да се включа в програмата през 2018 . Тя ме върна към живот и се спасих от операция! Препоръчвам я на всеки ,който е отчаян от здравната ни система и има нужда от ефикасно лечение!

Бях с Хашимото, ревматоиден артрит и лаймска болест трети стадий !!!

ПРОВЕДОХ ЛЕЧЕНИЕТО ПРЕЗ МАЙ И СЕ ЧУВСТВАМ МНОГО ДОБРЕ. БЯХ С ХАШИМОТО, РЕВМАТОИДЕН АРТРИТ И ЛАЙМСКА БОЛЕСТ - ТРЕТИ СТАДИЙ !!!! ВЕЧЕ НЯМАМ И НИКАКВИ КРАМПИ, А ТЕ БЯХА МНОГО И СИЛНИ НАПРАВО ПОДЛУДЯВАЩИ. СПАЗВАМ ПРЕПОРЪКИТЕ, КОИТО АЛБИНА ДАДЕ САМО ЗА МОЯ СЛУЧАЙ. ЧУВСТВАМ СЕ МНОГО ДОБРЕ, А И ОТСЛАБНАХ С 20 КГ !!!! БЛГОДАРЯ.

Истински работи за здравето, дълголетието и младостта, за добрия дух и тонус също! Няма друга истина за постигането им!

Здравей Албина! Бързам да ти съобщя мойте резултати от участието във програмата от 27 май. Дойдох на програмата със тегло 97кг., лягане късно, ставане късно, все болна, и нямах сили за нищо. Вечно уморена и гладна. Както ти каза: пълен стомах - гладни клетки.

 

Rезултатите от програмата не закъсняха. Сега съм - 86 кг., кръвното ми се нормализира, ставам рано лягам във 22. 30, нахранена съм, не чувствам този вълчи глад който имах. Изобщо като нов човек съм !

С много енергия, като преродена съм!

 

Албина, ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ от мен, ти ми върна живота! Да си здрава и все така да помагаш на хората! Пожелавам ти прекрасен юли !

С МНОГО ОБИЧ - Коля

 

Докторката беше изумена !!!!

Здравейте, изпращам Ви резултат на Полина С., която беше в програмата от 20.05.2019г. с баба си. Преди програмата, на детето му беше установена киста на левия яйчник с размер 5, 5 см !!!!   Ще кажа, че резултата е факт !!!

 

Докторката беше изумена и заяви, че сме направили магия. Ние сме щастливи и безкрайно благодарни. Прилагам документ преди и след програмата.

Възхищение и поклон !!!

Възхищение и поклон, това което правиш е уникално ! Най-сетне успях да намеря време за себе си и да отида на лекар, доцент от Майчин дом, лекар който ме виждаше за първи път. Не можех да повярвам на ушите си, че вече съм напълно здрава жена: че няма никакви аденомиози, изменения и съмнения за каквато и да е патология. Наистина, чувствам се прекрасно, кипя от енергия и здраве. Нямам думи да опиша колко, се радвам. Благодаря ти от все сърце, Албина!

БЛАГОДАРЯ !!!!!

Вчера, 13 май 2019 г. бях на поредния си преглед в център ТРАНСМЕД гр. Пловдив. Той е първи след прекараната от мен програма НОВА КЛЕТКА при Вас през месец октомври 2018 г. в гр. Хисар. Чувствах се много добре и преди прегледа, но същия затвърди окончателно мнението ми, че програма НОВА КЛЕТКА е "вълшебната пръчица", която наистина лекува.

 

Нямам наличие на ракови разсейки никъде в организма ми. При предишното изследване в центъра, откриха наличие на цитомегаловирус в много орани на тялото ми. Сега няма нито един такъв. Чувствам се отлично и изпълнена с енергия. ОЩЕ ВЕДНАЖ ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО! БОГ ДА ВИ ПОЖИВИ И ДА ВИ ПОМАГА ВЪВ ВАШЕТО БЛАГОРОДНО ДЕЛО!

 

От години пробваме

Изпращам резултатите от днес (хематология) и тези от началото на последния цикъл (хормони). Извадиха 2 яйцеклетки от 2 фоликула и двете се оплодиха. Не сме вадили до сега 2 яйцеклетки никога !!!! Пробваме от години, и за първи път нещата се движат.

Вече не съм зависима от апарат за дишане !!!

Здравейте невероятна г-жо Фабиани!  Щастлива съм , че Ви повярвах! 

Теглото ми намаля  за 1.5 месеца  с цели 8  кг И ПРОДЪЛЖАВА ДА СПАДА, а това е в основата на всички мои здравословни проблеми. Също, още в Хисаря  разбрах, че мога да не съм зависима от  апарата  ми за дишане и  все повече часове спя без него! 

 

Благодаря  Ви, за  това ЧЕ СТЕ ОТКРИЛИ ВАЖНИ ТАЙНИ  НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ И ЧЕ  ОБИЧАТЕ ХОРАТА И СЕ  РАЗДАВАТЕ И ИМ ПОМАГАТЕ  !  БЛАГОДАРЯ ВИ ! БЕЗКРАЙНО УВАЖЕНИЕ, ПРИЗНАТЕЛНОСТ  И ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ!

С много , много обич,

1000 Благодарности

Здравей Албина, Хиляди Благодарности за теб и екипа: Марек и Вили от програмата! Прекрасна си, имаш голямо сърце за това истинско и невероятно чудо създадено от теб, което раздаваш с толкова обич за хората!!!!! Бях участник в периода от 14.10. до 21.10.2018 г.

 

След завършване на програмата (прилагам резултати от извършените изследвания) за щитовидната жлеза и изследване на витамините. Същите са в норма .... преди това Витамин D беше 6.8 , сега е видно 19.3 ng/ml, koето е невероятно за 4 месеца. Когато и съобщих, че съм намалила теглото си с 10 кг., сестрата в листа написа точно обратното че съм увеличила теглото си, а въпреки че истимуса на жлезата е намалял от 3 мм на 1.33 мм, те решиха, че уреда от изследването не е точен и следва да ме изпратят на сцинтиграфия на жлезата ..... за което категорично отказах.

 

Миомата която имах, след прегледа се установи че е намалялa с по 3,5 мм , което е чудесно, ще се видя след 1 година с лекаря ми, а преди ходех на 6 месечен период, защото растеше !!! Сърдечно БЛАГОДАРЯ АЛБИНА !!!

 

Благодарности от цялото семейство !!!

Здравей Албина, С мъжът и свекърва ми участвахме миналия октомври в програма “Нова Клетка” . Всички сме очаровани от постигнатите резултати! Аз свалих 10кг (хранейки се), и най- важното е, че и ги задържах. Чувството е прекрасно отново да се вмъкнеш в любимите си рокли:)

 

Мастното образование на крака на мъжа ми изчезна още докато бяхме при теб. А свекърва ми, която е диабетичка, постигна такива нива на кръвната захар без лекарства, каквито никога не е имала преди това и с шепа лекарства!

 

Но най-сме благодарни, че ни подкрепи и продължаваш да го правиш и то абсолютно безвъзмездно в борбата ни да осигурим по- добър живот на двете ни дечица със специални потребности. Там изчистихме само с един курс много от натрупаните паразити, за които дори не знаехме.

 

Благодарим ти от сърце за всичко, на теб и целия ти Екип-Марек и Вили за голямото Сърце и Любовта, с която озарявате всички! Бъдете здрави, щастливи сме, че Ви има!

 

Напусната съм :)

Аз съм отново Недка Русева, Бях в Програмата само веднъж през октомври миналата година. 45 дни след Програмата се "разведох" с Хилокобактер пилори, а днес разбрах, че и кандидата ме е напуснала. Не мога да опиша колко съм щатслива - и аз и цялото ми семейство. Тези проблеми получих след дълга употреба на антибиотик, след като ме ухапа кърлеж преди две години. Гениалните решения за лечение и сега бяха: няколко антибиотика.

 

НЕ СЪМ ПИЛА НИТО ЕДИН АНТИБИОТИК, НИТО ПЪК КАКВИТО И ДА Е ДРУГИ ЛЕКАРСТВА !!! Някой може да неглижира постижението ми, тъй като има хора с много сериозни диагнози, но да знаете: до тях се стига с тези, уж по-леките, на които не обръщаме внимание навреме. Щастлива съм и пожелавам на всеки, който в този момент се бори, с каквото и да е заболяване !!! Програмата работи !!!