Add new testimonial 

БЛАГОДАРЯ ТИ !!!

Албина, БЛАГОДАРЯ !!! Благодаря ти за това, че си намерила начин да помагаш на много хора - аз съм сред тях. От 17 години се боря с автоимунни заболявания, за които традиционната медицина вдига рамене и вместо да помага ти дават лекарства, които те погубват. Имам саркоидоза. Но след програмата през октомври 2017 съм си смъкнала антителата почти 3 пъти, това което толкова години не мърдаше каквито и начини да съм пробвала. Вярвам в теб, вярвам че това е правия път. Исках да се похваля! Благодаря ти!

Въпроси от Онколога :)

Моя онколог: Как постигна баланс на естрогена и прогестерона? Кистите ти са празни, само единят съд е разширен, но не се напипва и е доста по-малък от размерите, с които е бил ( От 2,5 см кръгло топче на 1,2 см плоско съдче)?

 

Моя отговор: С хранене и капки :)

Онколога: Капки?!!! какви капки?

Аз: Нова клетка!

Онколога: Това пък от къде е?

Аз: От Хисар ... там, където се лекуват и лекарите и умните хора :) ....

 

И така да се похваля и аз: Имах кисти - нямам кисти, имах сини капиляри по краката - Няма ги :) Венозен застой имах - няма го :) От малкото останала щитовидна жлеза нямах почти никаква полза: патерицата й беше 75 мг Лтироксин, сега сме на 50 мг и ще намаляваме още. Странични ефекти: Минус 7 кг., 2 номера на мерки надолу, перфектна кондиция и концентрация, запаметяване на информация без никакви усилия, сън по 4-5 часа и безкрайна енергия. ЗДРАВА И ИСТИНСКИ ЖИВА. БЛАГОДАРЯ ТИ, АЛБИНА :)

 

Аз съм Нова Жива Клетка, за 2 месеца, без кисти, без сини вени, с нова кожа, нови нокти, нова коса, нова визия и съм ще цитирам мъжа ми - Новата му жена :) ЗДРАВА СЪМ, БЛАГОДАРЯ ТИ АЛБИНА ЗА НОВИЯТ ЖИВОТ :)

Хеликобактер Пилори

Здравей, Албина! Бях участник в програма “Нова клетка” тази година от 08 до 14 Октомври. Лекувах хеликобактер пилори, щастлива съм да споделя, че HP вече не е част от мен. Пълна с енергия и се чувствам здрава и силна! Благодаря ти.

За мен ти си чудо, благодаря ти

Албина, бях на Програма в периода 8 -  14 Октомври' 2018. Бях на преглед при ревматолога и от течността в коленете ми няма и следа. Вече мога да клякам, след като цяла година това елементарно движение ми беше невъзможно и свързано с остри болки.

 

Две седмици след програмата, коленете ми възвърнаха предишната си форма. Преди това бяха дебели като на двеста килограмова лелка и заради тях цяла година ходих с дълги панталони, защото изглеждаха огромни на моите 48 кг. тегло.

 

Благодаря ти, дано ти се случват много хубави чудеса, защото за мен ти си едно такова чудо!

Само в рамките на две седмици

Здравейте госпожо Фабиани, Участвах във Вашата програма "Нова клетка" в периода 22.10.2018 г. - 28.10.2018 г. в гр. Хисар. Искам да Ви благодаря за всички положителни промени, вече настъпили в моя организъм.

 

Още след първия прием на капки на 23 Октомври вечерта около 21.00 часа получих силно облекчение. В дните от 23 до 27 Октомври, около 20.40 часа вечер чувствах вълна, преминаваща през мозъка ми. От 25 Октомври нататък изчезна нощното изпотяване, което ме тормозеше от няколко години. От 30 Октомври нататък престанах да ставам през ноща за да ходя по малка нужда.

 

Изчезна и кашлицата ми, на 9 Ноември, забелязох промяна на кожата на краката. Намаляха и сините капиляри на ходилата на краката ми. Вече се чувствам много добре. Вие ми дадохте увереност, че ще се справя със здравословните проблеми, които имам. Още веднъж благодаря за всичко!

 

Бях много уплашена ... сега съм нов човек !!!

Дали препоръчвам програмата? Аз не съм много по приказките и препоръките, но мили хора, мога смело да кажа, че програмата работи!

 

Когато отидох за първи път бях многа уплашена и объркана от поставената ми диагноза. Сега съм нов човек, имам енергия, каквата не съм имала и като момиче, изчесна постоянната умора, предизвиквана от хашимото, възела който трябваше за се отстрани спешно и неотлажно изчезна, върша без никакво напрежение всичките си задачи, постоянно съм в добро настроение.

 

Благодаря на съдбата, че ме срещна с Албина! Не се колебайте, програмата работи! Скъпа Алби, благодаря на съдбата, че те има и ме срещна с теб! Една голяма прегръдка от мен!

Дали препоръчвам програмата? Аз не съм много по приказките и препоръките, но мили хора, мога смело да кажа, че програмата работи! Когато отидох за първи път бях многа уплашена и объркана от поставената ми диагноза. Сега съм нов човек, имам енергия, каквата не съм имала и като момиче, изчесна постоянната умора, предизвиквана от хашимото, възела който трябваше за се отстрани спешно и неотлажно изчезна, върша без никакво напрежение всичките си задачи,постоянно съм в добро настроение. Благодаря на съдбата, че ме срещна с Албина! Не се колебайте, програмата работи! Скъпа Алби, благодаря на съдбата, че те има и ме срещна с теб! Една голяма прегръдка от мен!

Вълшебните капки на Албина !!!

Диагноза: рак на гърдата.

Здравей Албина, Завърших първият самостоятелен курс с твоите вълшебни капки. Чувствам се прекрасно и искам да ти споделя случващото се с мен: Раната стана доста суха. Дори не мога да и сложа марличка - просто не се задържа върху нея, а преди това беше немислимо да я оставя без марля, защото секретираше и се залепваха дрехите ми за нея.

 

Последният ден, когато взимах капки ми направи впечатление, че вече не усещам действието им в областта на гърдата както преди, но това усещане се премести в лимфния възел под мишницата, който се опитва да ми създава проблеми последно време.

 

Няколко минути след капките усещам в самия лимфен възел нещо като изтръпване за кратко и след това настъпва абсолютно облекчение. И най-важното: нямам никакви болки.

 

Дала си ми толкова много! Благодаря ти! Безкрайно съм ти задължена!

С много обич, Милена

 

Намален размер на миома за две седмици ...

Здравей Албина ! Извинявай че те притеснявам, но не мога да не се похваля. Участвах в Програмата ти в периода 8 - 14 Октомври, 2018.

На 26 Септември, миомата която имам беше 12. 9 см., а вчера 5 Ноември, ходих на преглед и е 7. 6 см. Много съм щастлива. Ще те държа в течение. Благодаря ти!!!

Инсулинова резистентност? ... Какво е това...

Здравей, Албина,

Участвах в пограмата в периода 08 – 14.10.2018 г. Бързам да ти съобщя, че миналата седмица си направих нови изследвания и от Инсулиновата ми резистентност няма и следа...

 

Инсулинът ми е вече на половина независимо, че не съм пила лекарството Мефогама която пих цели 2. 5 месеца без никакво подобрение. Прилагам изследванията ми от преди Програмата: 05.07.2018 г., а на второто седмица след Програмата: 23.10.2018 г, като Медфогама-та я спрях още преди започването на Програмата.

 

Аз съм меко казано ВПЕЧАТЛЕНА от теб, а аз рядко се впечатлявам... 🙂 За пръв път от години се чувствам … ЗДРАВА. Нищо не ме боли, не ми прилошава, имам супермного енергия ... По мое мнение, дори човек да няма явни болести, пак трябва да мине през твоята програма и съветвам всички около мен да го направят !!!

 

Резултатите ми са страхотни: Нямам разсейки или рецидиви !!!

Албина, пиша ти за да ти благодаря и да ти кажа, че правих пет скенер. Резултатите ми са страхотни. Няма разсейки или рецидиви. Благодаря ти, че ми вдъхна надежда. Прегръщам те, и ти благодаря отново много !!!

Изумена съм от ефекта на Програма "Нова Клетка"

Аз съм изумена от ефекта на Програма "Нова клетка" върху мен.
В края на Април отидох в Хисар  доста отчаяна и отпаднала от предшестващо тежко инфекциозно заболяване. В момента имам прилив на енергия, какъвто нямам спомен да съм имала от детските си години.


Впечатлена съм от бързината с която се случват нещата!!! Наистина е невероятно, като магия! Благодаря на Бог, че съдбата ме срещна с теб Албина! Благодаря на Бог,че те има !!!


Приятелите, които ме срещат напоследък също забелязват промяната и ме питат какво съм  правила, че изглеждам толкова добре. Явно цялостното ми излъчване е различно. Аз с удоволствие им споделям за програмата и повечето буквално ми казват "искам и аз". "Нова клетка " ще печели все повече привърженици и приятели, защото аз както и другите от програмата сме ходеща реклама . :-) 


Пожелавам ти от все сърце много радост и удовлетворение!
Бог да е с теб, Алби!

За мен и детето ми живота рестартира ...

Току що бяхме на периодичния си преглед за епилепсията и бързам да ви пиша, защото имаме страхотно ЕЕГ. Днес за първи път от 5 години Доц. Димова ни каза,че Алекс има страхотно подобрение,че вeче може да ни каже, че е сигурна, че ще се излекува и, че започваме намаляване на агресивните лекарства, които и увреждат черния дроб. Знаете ли, като че ли го очаквах, бях убедена че ще има напредък, но и се изненадах все пак, тъй като години наред получавах уклончиви отговори относно болестта и.

 

Албина благодаря ти от сърце, за всичко,което правиш,за промяната ,която инициираш в нас, за работещата ти Програма и за увереността с която отидохме днес на този преглед. Всичко това е благодарение на теб, Албина !!! Може да ви прозвучи прекалено емоционално, но за мен и детето ми живота се рестартира и копчето го натисна Албина .

 

Току що бяхме на периодичния си преглед за епилепсията и бързам да Ви пиша,защото имаме страхотно ЕЕГ. Днес за първи път От 5 години Доц. Димова ни каза,че Алекс има страхотно подобрение,че врче може да ни каже,че е сигурна,че ще се излекува и ,че започваме намаляване на агресивните лекарства,които и увреждат черния дроб .

 

Знаете ли,като че ли го очаквах,бях убедена,че ще има напредък,но и се изненадах все пак,тъй като години наред получавах уклончиви отговори относно болестта и.След два месеца сме на преглед и за Хашимотото,но то не ме плаши вече :)

 

Албина благодаря ти от сърце,за всичко,което правиш,за промяната ,която инициираш в нас,за работещата ти програма и за увереността с която отидохме днес на този преглед.Всичко това е благодарение на теб !!!Може да Ви прозвучи прекалено емоционално,но за мен и детето ми живота се рестартира и копчето го натисна Албина .

МНОГО ХУБАВИ НЕЩА ...

Здравей Албина, сигурно ще ти е досадно да четеш, защото аз ще кажа същите МНОГО ХУБАВИ НЕЩА, които се случват ежедневно и с приятно натрупване с мен, каквито са казали всички участници в програмите ти. Да жива съм, все по-нова съм, спя по-малко и се наспивам, постоянно искам да правя нещо - кипя от енергия, щастлива съм, не съм нервна /досега смятах, че хората ме ядосват, а то всичко било по друга причина :), свалям килограми, имам все-по високо самочувствие и т.н.


Оставам с дълбоко уважение и най-добри приятелски чувства, както и с признателност към всичко, което правиш!

 

Не помня от кога не съм го правил !!!

Още в първата седмица (подготвителната) спрях всичките си (НЕ)лекарства - за хипертония, диабет 2, главоболие и панкреас!

Започнах да спа под 8 часа, да имам енергия да работя през целия ден без да се уморявам и почивам, болките по мускулите ми отшумяха!
На 51 г. съм, а се чувствам както на 20-30! 

 

Скъпо било !!!!

Ето един много важен финансов факт: 
Изчислих си, че цената, която платих за да си изкарам страхотно миналата седмица в Хисаря с теб и с Програмата ти, ще ми се изплати за няма и 1 година!


Преди тръгвах на рейс (корабен механик съм) с половин куфар лекарства за 6 месеца, които с годините все повече им се вдигаше цената, но ориентировъчно за миналата година ми струваха около 800-1000 лв.! Т.е. следващата пролет АБСОЛЮТНО ще съм 'на кирия'! Тука дори не споменавам всички съпътстващи ме благинки, като: жизнен съм, весело ми е, аверите ми сами ми казват че изглеждам 'променен' (и видимо съм по- добре от последните ми 20на години!), 'сърбят ме ръцете' за работа, мозъка ми се 'отпуши'... 


Как да си изкривя душата и да нарека всичко това че ми е струвало 'скъпо', като нито гладувам, нито се потя, нито се тормозя по какъвто и да е начин! А колко пъти и по колко други програми съм се халосвал досега реално безрезултатно!  :(
 

При мен също настъпи един "негативен" ефект за вече 15 дена - трябва да си купувам нови дънки, понеже всичките ми стари вече са ми като торби!  ;)
Наистина ми е много интересно, понеже и друг път съм отслабвал с по 10на кг., но сега явно това ми се случва най- осезаемо в лицето, в шкембето и в задника ми!  :)


Много съм ти благодарен Алби, за това истинско чудо, което се случва с мен по- бързо и много пъти по- лесно от най- смелите ми очаквания!  :D
Много успех и много здраве ти желая от сърце!


И накрая да ти припомня, в опит да ти помогна винаги да си над човешкото невежество и простотия: убеден съм че за всеки един човек е валидно, че 'Учителят идва когато ученика е готов!' - всъщност преди това самият ученик не ще да възприема новото за него знание (нехае за него, оплюва го, надсмива му се...)! 


Усмихвам се и се радвам уж без причина - непомня от кога не съм го правил! Благодаря ти Албина! Чувствам се отново жив благодарение на Програмата ти и на теб!

 

Още в първата седмица (подготвителната) спрях всичките си (НЕ)лекарства - за хипертония, диабет 2, главоболие и панкреас! Започнах да спа под 8 часа, да имам енергия да работя през целия ден без да се уморявам и почивам, болките по мускулите ми отшумяха! На 51 г. съм, а се чувствам както на 20-30! Усмихвам се и се радвам уж без причина - непомня от кога не съм го правил! Благодаря ти Албина! Чувствам се отново жив благодарение на Програмата ти и на теб!