Add new testimonial 

Бях с Хашимото, ревматоиден артрит и лаймска болест трети стадий !!!

ПРОВЕДОХ ЛЕЧЕНИЕТО ПРЕЗ МАЙ И СЕ ЧУВСТВАМ МНОГО ДОБРЕ. БЯХ С ХАШИМОТО, РЕВМАТОИДЕН АРТРИТ И ЛАЙМСКА БОЛЕСТ - ТРЕТИ СТАДИЙ !!!! ВЕЧЕ НЯМАМ И НИКАКВИ КРАМПИ, А ТЕ БЯХА МНОГО И СИЛНИ НАПРАВО ПОДЛУДЯВАЩИ. СПАЗВАМ ПРЕПОРЪКИТЕ, КОИТО АЛБИНА ДАДЕ САМО ЗА МОЯ СЛУЧАЙ. ЧУВСТВАМ СЕ МНОГО ДОБРЕ, А И ОТСЛАБНАХ С 20 КГ !!!! БЛГОДАРЯ.

Здравей Албина! Бързам да ти съобщя мойте резултати от участието във програмата от 27 май. Дойдох на програмата със тегло 97кг., лягане късно, ставане късно, все болна, и нямах сили за нищо. Вечно уморена и гладна. Както ти каза: пълен стомах - гладни клетки.

 

Rезултатите от програмата не закъсняха. Сега съм - 86 кг., кръвното ми се нормализира, ставам рано лягам във 22. 30, нахранена съм, не чувствам този вълчи глад който имах. Изобщо като нов човек съм !

С много енергия, като преродена съм!

 

Албина, ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ от мен, ти ми върна живота! Да си здрава и все така да помагаш на хората! Пожелавам ти прекрасен юли !

С МНОГО ОБИЧ - Коля

 

Докторката беше изумена !!!!

Здравейте, изпращам Ви резултат на Полина С., която беше в програмата от 20.05.2019г. с баба си. Преди програмата, на детето му беше установена киста на левия яйчник с размер 5, 5 см !!!!   Ще кажа, че резултата е факт !!!

 

Докторката беше изумена и заяви, че сме направили магия. Ние сме щастливи и безкрайно благодарни. Прилагам документ преди и след програмата.

Възхищение и поклон !!!

Възхищение и поклон, това което правиш е уникално ! Най-сетне успях да намеря време за себе си и да отида на лекар, доцент от Майчин дом, лекар който ме виждаше за първи път. Не можех да повярвам на ушите си, че вече съм напълно здрава жена: че няма никакви аденомиози, изменения и съмнения за каквато и да е патология. Наистина, чувствам се прекрасно, кипя от енергия и здраве. Нямам думи да опиша колко, се радвам. Благодаря ти от все сърце, Албина!

БЛАГОДАРЯ !!!!!

Вчера, 13 май 2019 г. бях на поредния си преглед в център ТРАНСМЕД гр. Пловдив. Той е първи след прекараната от мен програма НОВА КЛЕТКА при Вас през месец октомври 2018 г. в гр. Хисар. Чувствах се много добре и преди прегледа, но същия затвърди окончателно мнението ми, че програма НОВА КЛЕТКА е "вълшебната пръчица", която наистина лекува.

 

Нямам наличие на ракови разсейки никъде в организма ми. При предишното изследване в центъра, откриха наличие на цитомегаловирус в много орани на тялото ми. Сега няма нито един такъв. Чувствам се отлично и изпълнена с енергия. ОЩЕ ВЕДНАЖ ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО! БОГ ДА ВИ ПОЖИВИ И ДА ВИ ПОМАГА ВЪВ ВАШЕТО БЛАГОРОДНО ДЕЛО!

 

От години пробваме

Изпращам резултатите от днес (хематология) и тези от началото на последния цикъл (хормони). Извадиха 2 яйцеклетки от 2 фоликула и двете се оплодиха. Не сме вадили до сега 2 яйцеклетки никога !!!! Пробваме от години, и за първи път нещата се движат.

Вече не съм зависима от апарат за дишане !!!

Здравейте невероятна г-жо Фабиани!  Щастлива съм , че Ви повярвах! 

Теглото ми намаля  за 1.5 месеца  с цели 8  кг И ПРОДЪЛЖАВА ДА СПАДА, а това е в основата на всички мои здравословни проблеми. Също, още в Хисаря  разбрах, че мога да не съм зависима от  апарата  ми за дишане и  все повече часове спя без него! 

 

Благодаря  Ви, за  това ЧЕ СТЕ ОТКРИЛИ ВАЖНИ ТАЙНИ  НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ И ЧЕ  ОБИЧАТЕ ХОРАТА И СЕ  РАЗДАВАТЕ И ИМ ПОМАГАТЕ  !  БЛАГОДАРЯ ВИ ! БЕЗКРАЙНО УВАЖЕНИЕ, ПРИЗНАТЕЛНОСТ  И ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ!

С много , много обич,

1000 Благодарности

Здравей Албина, Хиляди Благодарности за теб и екипа: Марек и Вили от програмата! Прекрасна си, имаш голямо сърце за това истинско и невероятно чудо създадено от теб, което раздаваш с толкова обич за хората!!!!! Бях участник в периода от 14.10. до 21.10.2018 г.

 

След завършване на програмата (прилагам резултати от извършените изследвания) за щитовидната жлеза и изследване на витамините. Същите са в норма .... преди това Витамин D беше 6.8 , сега е видно 19.3 ng/ml, koето е невероятно за 4 месеца. Когато и съобщих, че съм намалила теглото си с 10 кг., сестрата в листа написа точно обратното че съм увеличила теглото си, а въпреки че истимуса на жлезата е намалял от 3 мм на 1.33 мм, те решиха, че уреда от изследването не е точен и следва да ме изпратят на сцинтиграфия на жлезата ..... за което категорично отказах.

 

Миомата която имах, след прегледа се установи че е намалялa с по 3,5 мм , което е чудесно, ще се видя след 1 година с лекаря ми, а преди ходех на 6 месечен период, защото растеше !!! Сърдечно БЛАГОДАРЯ АЛБИНА !!!

 

Благодарности от цялото семейство !!!

Здравей Албина, С мъжът и свекърва ми участвахме миналия октомври в програма “Нова Клетка” . Всички сме очаровани от постигнатите резултати! Аз свалих 10кг (хранейки се), и най- важното е, че и ги задържах. Чувството е прекрасно отново да се вмъкнеш в любимите си рокли:)

 

Мастното образование на крака на мъжа ми изчезна още докато бяхме при теб. А свекърва ми, която е диабетичка, постигна такива нива на кръвната захар без лекарства, каквито никога не е имала преди това и с шепа лекарства!

 

Но най-сме благодарни, че ни подкрепи и продължаваш да го правиш и то абсолютно безвъзмездно в борбата ни да осигурим по- добър живот на двете ни дечица със специални потребности. Там изчистихме само с един курс много от натрупаните паразити, за които дори не знаехме.

 

Благодарим ти от сърце за всичко, на теб и целия ти Екип-Марек и Вили за голямото Сърце и Любовта, с която озарявате всички! Бъдете здрави, щастливи сме, че Ви има!

 

Напусната съм :)

Аз съм отново Недка Русева, Бях в Програмата само веднъж през октомври миналата година. 45 дни след Програмата се "разведох" с Хилокобактер пилори, а днес разбрах, че и кандидата ме е напуснала. Не мога да опиша колко съм щатслива - и аз и цялото ми семейство. Тези проблеми получих след дълга употреба на антибиотик, след като ме ухапа кърлеж преди две години. Гениалните решения за лечение и сега бяха: няколко антибиотика.

 

НЕ СЪМ ПИЛА НИТО ЕДИН АНТИБИОТИК, НИТО ПЪК КАКВИТО И ДА Е ДРУГИ ЛЕКАРСТВА !!! Някой може да неглижира постижението ми, тъй като има хора с много сериозни диагнози, но да знаете: до тях се стига с тези, уж по-леките, на които не обръщаме внимание навреме. Щастлива съм и пожелавам на всеки, който в този момент се бори, с каквото и да е заболяване !!! Програмата работи !!!

БЛАГОДАРЯ ТИ !!!

Албина, БЛАГОДАРЯ !!! Благодаря ти за това, че си намерила начин да помагаш на много хора - аз съм сред тях. От 17 години се боря с автоимунни заболявания, за които традиционната медицина вдига рамене и вместо да помага ти дават лекарства, които те погубват. Имам саркоидоза. Но след програмата през октомври 2017 съм си смъкнала антителата почти 3 пъти, това което толкова години не мърдаше каквито и начини да съм пробвала. Вярвам в теб, вярвам че това е правия път. Исках да се похваля! Благодаря ти!

Въпроси от Онколога :)

Моя онколог: Как постигна баланс на естрогена и прогестерона? Кистите ти са празни, само единят съд е разширен, но не се напипва и е доста по-малък от размерите, с които е бил ( От 2,5 см кръгло топче на 1,2 см плоско съдче)?

 

Моя отговор: С хранене и капки :)

Онколога: Капки?!!! какви капки?

Аз: Нова клетка!

Онколога: Това пък от къде е?

Аз: От Хисар ... там, където се лекуват и лекарите и умните хора :) ....

 

И така да се похваля и аз: Имах кисти - нямам кисти, имах сини капиляри по краката - Няма ги :) Венозен застой имах - няма го :) От малкото останала щитовидна жлеза нямах почти никаква полза: патерицата й беше 75 мг Лтироксин, сега сме на 50 мг и ще намаляваме още. Странични ефекти: Минус 7 кг., 2 номера на мерки надолу, перфектна кондиция и концентрация, запаметяване на информация без никакви усилия, сън по 4-5 часа и безкрайна енергия. ЗДРАВА И ИСТИНСКИ ЖИВА. БЛАГОДАРЯ ТИ, АЛБИНА :)

 

Хеликобактер Пилори

Здравей, Албина! Бях участник в програма “Нова клетка” тази година от 08 до 14 Октомври. Лекувах хеликобактер пилори, щастлива съм да споделя, че HP вече не е част от мен. Пълна с енергия и се чувствам здрава и силна! Благодаря ти.

За мен ти си чудо, благодаря ти

Албина, бях на Програма в периода 8 -  14 Октомври' 2018. Бях на преглед при ревматолога и от течността в коленете ми няма и следа. Вече мога да клякам, след като цяла година това елементарно движение ми беше невъзможно и свързано с остри болки.

 

Две седмици след програмата, коленете ми възвърнаха предишната си форма. Преди това бяха дебели като на двеста килограмова лелка и заради тях цяла година ходих с дълги панталони, защото изглеждаха огромни на моите 48 кг. тегло.

 

Благодаря ти, дано ти се случват много хубави чудеса, защото за мен ти си едно такова чудо!

Само в рамките на две седмици

Здравейте госпожо Фабиани, Участвах във Вашата програма "Нова клетка" в периода 22.10.2018 г. - 28.10.2018 г. в гр. Хисар. Искам да Ви благодаря за всички положителни промени, вече настъпили в моя организъм.

 

Още след първия прием на капки на 23 Октомври вечерта около 21.00 часа получих силно облекчение. В дните от 23 до 27 Октомври, около 20.40 часа вечер чувствах вълна, преминаваща през мозъка ми. От 25 Октомври нататък изчезна нощното изпотяване, което ме тормозеше от няколко години. От 30 Октомври нататък престанах да ставам през ноща за да ходя по малка нужда.

 

Изчезна и кашлицата ми, на 9 Ноември, забелязох промяна на кожата на краката. Намаляха и сините капиляри на ходилата на краката ми. Вече се чувствам много добре. Вие ми дадохте увереност, че ще се справя със здравословните проблеми, които имам. Още веднъж благодаря за всичко!

 

Бях много уплашена ... сега съм нов човек !!!

Дали препоръчвам програмата? Аз не съм много по приказките и препоръките, но мили хора, мога смело да кажа, че програмата работи!

 

Когато отидох за първи път бях многа уплашена и объркана от поставената ми диагноза. Сега съм нов човек, имам енергия, каквата не съм имала и като момиче, изчесна постоянната умора, предизвиквана от хашимото, възела който трябваше за се отстрани спешно и неотлажно изчезна, върша без никакво напрежение всичките си задачи, постоянно съм в добро настроение.

 

Благодаря на съдбата, че ме срещна с Албина! Не се колебайте, програмата работи! Скъпа Алби, благодаря на съдбата, че те има и ме срещна с теб! Една голяма прегръдка от мен!

Вълшебните капки на Албина !!!

Диагноза: рак на гърдата.

Здравей Албина, Завърших първият самостоятелен курс с твоите вълшебни капки. Чувствам се прекрасно и искам да ти споделя случващото се с мен: Раната стана доста суха. Дори не мога да и сложа марличка - просто не се задържа върху нея, а преди това беше немислимо да я оставя без марля, защото секретираше и се залепваха дрехите ми за нея.

 

Последният ден, когато взимах капки ми направи впечатление, че вече не усещам действието им в областта на гърдата както преди, но това усещане се премести в лимфния възел под мишницата, който се опитва да ми създава проблеми последно време.

 

Няколко минути след капките усещам в самия лимфен възел нещо като изтръпване за кратко и след това настъпва абсолютно облекчение. И най-важното: нямам никакви болки.

 

Дала си ми толкова много! Благодаря ти! Безкрайно съм ти задължена!

С много обич, Милена

 

Намален размер на миома за две седмици ...

Здравей Албина ! Извинявай че те притеснявам, но не мога да не се похваля. Участвах в Програмата ти в периода 8 - 14 Октомври, 2018.

На 26 Септември, миомата която имам беше 12. 9 см., а вчера 5 Ноември, ходих на преглед и е 7. 6 см. Много съм щастлива. Ще те държа в течение. Благодаря ти!!!