Add new testimonial 

Residencia Semesterbostäder

Calle Dionisia Redondo 8
Fuengirola Málaga , 29640
Spain
+34-689247880
residencia@me.com
www.residenciaholidayrentals.com

68 Perla

Hej Göran and Grus, Thank you for a nice stay, it was also really nice to meet you personally. We'll be back in Fuengirola, sooner or later, and know whom to contact then :-) We wish you a very nice Christmas time and all the best for next year. We are back in -5 degrees, tomorrow back to work. Where is the sun?? Kram, Marjut

84 Las Palmeras

Tack, vi är mycket nöjda med 84 Las Palmeras, superfin lägenhet! Tittar väl förbi nån dag och säger Hola! Lena🥰

81 Porlamar

Tack Göran o Grus, som vanligt har vi haft det så bra, lite regnigt och kallt men det är ju den tiden. Nu lämnar vi för denna gång, kommer åter i april. Vi hör av oss när vi kommer hem. Tills dess ha det så gott. Må väl. Kramar.

Hola. Då var vi hemma i gråa Borås, tack för att Ni finns och har ett så lysande företag, vi trivs så gott hos Er💋💋

61 Las Palmeras

Jag tycker att ni har jättebra lägenheter och mycket bra service och bemötande. Jag kommer tillbaka!

Thanks!!

Just to say thanks for another great stay at the Yamasol, the appartment is very comfortable and suits us perfectly. We always have a good time in Fuengirola. Looking forward to seeing you again in next October :)!

74 Las Rampas

En fantastisk vistelse med en superfin lägenhet på Las Rampas. Kan varmt rekommendera denna och fin service av Residencia. Vi kommer gärna tillbaka.

59 Detelina

Hej! 3 veckor i Detelina redan till ända. Vi är jättenöjda. Tack!

64 Neptuno

Hej Göran och Grus, Vi har nydt vores ophold igen i en af Jeres lejligheder – Neptuno. Neptuno er bare en perfekt lejlighed – og vi har nydt rigtig mange timer på altanen.

74 Las Rampas

Las Rampas 74 er den Flotteste leiligheten jeg har sett her i Fuengirola.

82 Palangreros

Tjenare! Nu avslutar vi semestern i Malaga ett par dagar innan vi åker hem till kalla Sverige igen på Tisdag. Supertack för servicen och tillmötesgående i början på vår vistelse, vi har trivts kanonbra i Palangreros 82. Vi har tyckt att lägenheten varit kanonfin och inte saknat något alls faktiskt, bra inredd och allt fanns för matlagning etc. Kanon bra!

62 Diana

Hej Göran Vi vill tacka för ännu en fantastisk semestervistelse. På återseende Peter med sällskap

59 Detelina

Mycket bra boende. Stor och trevlig lägenhet med härlig balkong där vi även hade lite havs/strand utsikt. Rent och snyggt! Nära tågstationen "los Boliches" så det var smidigt att komma dit och även göra dagsturer till andra orter. Nära den härliga stranden (dock inte vid strandpromenaden). Vi är helnöjda.

74 Las Rampas

Hej Göran & Grus! Vi vill tacka så jättemycket för en underbar vecka i den fantastiska lägenheten! Vi är alla mycket nöjda med vår vistelse i Fuengirola. Vill bara meddela er också att tyvärr gick ett glas sönder i diskmaskinen och när vi städade i morse glömde vi helt bort att tömma det sista i kylskåpet. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt !! Man blir lite snurrig i värmen... Hör av er ang ersättning för detta. Vi kommer garanterat återkomma ett annat år! Med vänlig hälsning,

52 Yamasol

Tack snälla för en fin tid hos er. Om inte förr ses vi nästa sommar igen. Ha de gott. Kram till er från Lena och Chrille U

12 Yamasol

Hej G & G Nu är vi hemma i varma Stockholm igen. Ville bara säga att vi trivdes jätte bra i 12:an , den var precis lagom till oss. Så tack för oss och ha det så bra. Mvh

72 Ronda

Fin och fräsch lägenhet för 3/4 på strandpromenaden. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Rekommenderas varmt.

80 Los Olivos

Perfekt! Tack! Detta boendet har helt klart räddat vår semester. Tack:))

68 Perla

Hej på er ! Vi är tillbaka till ett Sverige 30 gr varmt !! Vi är mycket nöjda med vår spanienvistelse och Rebecka firades stort (på Kalifato strandrest) och vår stora lägenhet vid stranden blev navety för hela familjen med frukostar för ett dussin av oss och utgångspunkt för bad osv så vi hade det intensivt kan man säga. Men i oktober blir det nog lugnt för Alvar och mig – tror vi.
Tack för oss, vi är nöjda så klart.