Add new testimonial 

Residencia Semesterbostäder

Calle Dionisia Redondo 8
Fuengirola Málaga , 29640
Spain
+34-689247880
residencia@me.com
www.residenciaholidayrentals.com

61 Las Palmeras

Jag tycker att ni har jättebra lägenheter och mycket bra service och bemötande. Jag kommer tillbaka!

Thanks!!

Just to say thanks for another great stay at the Yamasol, the appartment is very comfortable and suits us perfectly. We always have a good time in Fuengirola. Looking forward to seeing you again in next October :)!

74 Las Rampas

En fantastisk vistelse med en superfin lägenhet på Las Rampas. Kan varmt rekommendera denna och fin service av Residencia. Vi kommer gärna tillbaka.

59 Detelina

Hej! 3 veckor i Detelina redan till ända. Vi är jättenöjda. Tack!

64 Neptuno

Hej Göran och Grus, Vi har nydt vores ophold igen i en af Jeres lejligheder – Neptuno. Neptuno er bare en perfekt lejlighed – og vi har nydt rigtig mange timer på altanen.

74 Las Rampas

Las Rampas 74 er den Flotteste leiligheten jeg har sett her i Fuengirola.

82 Palangreros

Tjenare! Nu avslutar vi semestern i Malaga ett par dagar innan vi åker hem till kalla Sverige igen på Tisdag. Supertack för servicen och tillmötesgående i början på vår vistelse, vi har trivts kanonbra i Palangreros 82. Vi har tyckt att lägenheten varit kanonfin och inte saknat något alls faktiskt, bra inredd och allt fanns för matlagning etc. Kanon bra!

62 Diana

Hej Göran Vi vill tacka för ännu en fantastisk semestervistelse. På återseende Peter med sällskap

59 Detelina

Mycket bra boende. Stor och trevlig lägenhet med härlig balkong där vi även hade lite havs/strand utsikt. Rent och snyggt! Nära tågstationen "los Boliches" så det var smidigt att komma dit och även göra dagsturer till andra orter. Nära den härliga stranden (dock inte vid strandpromenaden). Vi är helnöjda.

74 Las Rampas

Hej Göran & Grus! Vi vill tacka så jättemycket för en underbar vecka i den fantastiska lägenheten! Vi är alla mycket nöjda med vår vistelse i Fuengirola. Vill bara meddela er också att tyvärr gick ett glas sönder i diskmaskinen och när vi städade i morse glömde vi helt bort att tömma det sista i kylskåpet. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt !! Man blir lite snurrig i värmen... Hör av er ang ersättning för detta. Vi kommer garanterat återkomma ett annat år! Med vänlig hälsning,

52 Yamasol

Tack snälla för en fin tid hos er. Om inte förr ses vi nästa sommar igen. Ha de gott. Kram till er från Lena och Chrille U

12 Yamasol

Hej G & G Nu är vi hemma i varma Stockholm igen. Ville bara säga att vi trivdes jätte bra i 12:an , den var precis lagom till oss. Så tack för oss och ha det så bra. Mvh

72 Ronda

Fin och fräsch lägenhet för 3/4 på strandpromenaden. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Rekommenderas varmt.

80 Los Olivos

Perfekt! Tack! Detta boendet har helt klart räddat vår semester. Tack:))

68 Perla

Hej på er ! Vi är tillbaka till ett Sverige 30 gr varmt !! Vi är mycket nöjda med vår spanienvistelse och Rebecka firades stort (på Kalifato strandrest) och vår stora lägenhet vid stranden blev navety för hela familjen med frukostar för ett dussin av oss och utgångspunkt för bad osv så vi hade det intensivt kan man säga. Men i oktober blir det nog lugnt för Alvar och mig – tror vi.
Tack för oss, vi är nöjda så klart.

46 Yamasol

Just to say thanks for another great stay at the Yamasol, the appartment is very comfortable and suits us perfectly. We always have a good time in Fuengirola. Looking forward to seeing you again in September. If you are interested in football... well done to Sweden they played well to beat Switzerland. Best wishes for the rest of the summer, kind regards.

30 Susana

Tack så mycket!!
Läget var toppen, hela veckan var toppen!
Med vänlig hälsning

Mycket nöjd med 46 Yamasol

Residencias service - Kan inte bli bättre ! Inredning - Stilenligt, snygga färger som matchar varandra. Vitt och svart. Inte heller för mycket inventarier som stör. Terrass - Snyggt bord sköna stolar, valvet på balkongen är mycket bra, fungerar som ett vindskydd, solskydd samt bevarar värmen bättre sent på kvällen. Övrigt - Wifi nätverket yamasol 5 fungerade bättre än yamasol, Fungerar dock mycket dåligt ute på balkongen vilket är synd. Stod att det fanns skandinaviska kanaler, vilket inte fanns