Add new testimonial 

Residencia Semesterbostäder

Calle Dionisia Redondo 8
Fuengirola Málaga , 29640
Spain
+34-689247880
residencia@me.com
www.residenciaholidayrentals.com

12 Yamasol

Hej G & G Nu är vi hemma i varma Stockholm igen. Ville bara säga att vi trivdes jätte bra i 12:an , den var precis lagom till oss. Så tack för oss och ha det så bra. Mvh

72 Ronda

Fin och fräsch lägenhet för 3/4 på strandpromenaden. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Rekommenderas varmt.

68 Perla

Hej på er ! Vi är tillbaka till ett Sverige 30 gr varmt !! Vi är mycket nöjda med vår spanienvistelse och Rebecka firades stort (på Kalifato strandrest) och vår stora lägenhet vid stranden blev navety för hela familjen med frukostar för ett dussin av oss och utgångspunkt för bad osv så vi hade det intensivt kan man säga. Men i oktober blir det nog lugnt för Alvar och mig – tror vi.
Tack för oss, vi är nöjda så klart.

46 Yamasol

Just to say thanks for another great stay at the Yamasol, the appartment is very comfortable and suits us perfectly. We always have a good time in Fuengirola. Looking forward to seeing you again in September. If you are interested in football... well done to Sweden they played well to beat Switzerland. Best wishes for the rest of the summer, kind regards.

30 Susana

Tack så mycket!!
Läget var toppen, hela veckan var toppen!
Med vänlig hälsning

Mycket nöjd med 46 Yamasol

Residencias service - Kan inte bli bättre ! Inredning - Stilenligt, snygga färger som matchar varandra. Vitt och svart. Inte heller för mycket inventarier som stör. Terrass - Snyggt bord sköna stolar, valvet på balkongen är mycket bra, fungerar som ett vindskydd, solskydd samt bevarar värmen bättre sent på kvällen. Övrigt - Wifi nätverket yamasol 5 fungerade bättre än yamasol, Fungerar dock mycket dåligt ute på balkongen vilket är synd. Stod att det fanns skandinaviska kanaler, vilket inte fanns

65 Trinidad

Hej!
Vi är mycket nöjda med boendet och med läget!! Här vill vi bo gärna bo fler gånger. Allt funkat perfekt.
Vi har haft det toppenbra!!
Vänliga hälsningar

01 Yamasol

Mycket bra lägenheter och bra service. Underbara killar som förmedlar mycket positiv livsglädje. Kan verkligen rekommenderas.

81 Porlamar

Tack för en bra vistelse på Porlamar! Allt fräscht och i gott skick, det mesta finns även för självhushåll. Efter att ha prövat olika alternativ är detta ett av de bästa. Bra seriösa, väl genomtänkta instruktioner.

Ett tips markera hörnen på spisfläkten så att man inte slår sig vid matlagning - det blir lätt hål i huvudet.

59 Detelina

Hej!

Tack att min mamma fick söka nycklarna tidigare! Lite otur med vädret men vi var väldigt nöjda med lägenheten. Vi åker iväg nu och nycklarna väntar här på bordet.
Mvh.

81 Porlamar

Trevligt boende med generös utrustning - härlig balkong. Krock med huvud och designflott köksfläkt - blodvite uppstod. Skyddshjälm rekommenderas :-)

39 Yamasol

Göran och Grus. Ni är mycket hjälpsamma och god service på alla sätt. Våra 6 veckor gick jättefort. Vi önskar er en trevlig sommar . Hälsningar

81 Porlamar

Haft en underbar vistelse med växlande väder. Morgonpromenad längs havet, solstunder på balkongen, nära till bra restauranger på kvällen. Lägenheten är bara så perfekt. ALLT finns = kanon!! Vi har lagat lunch hemma nästan varje dag. Finns en bra pizzeria andra sidan gatan på baksidan av huset. Kan rekommendera besök på bilmuséet i Malaga - bilar och mode. Tack för oss.

77 Londres

Hej!
Vi har haft en fin tid i Spanien och är mycket nöjda med vår vistelse på Londres och med Recidencia. Allt har fungerat perfekt. Tack!

20 Yamasol

Jag och min man kom hem för två dagar sedan efter fyra veckor I Fuengirola där vi bodde på Yamasol för andra gången , dock inte i samma lägenhet som förra hösten. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och i all synnerhet med den service och det vänliga bemötande man får av Grus och Göran. Det är kanske den främsta orsaken till att man gärna återkommer, det känns tryggt att boka genom er. Tack och på återseende

68 Perla

Flott og MEGET velutstyrt leilighet. Perfekt beliggenhet ved stranden synes vi. Noe trafikkstøy på balkongen om kvelden, uten at det gjorde noe for oss. En del "halloi" i gatene når ungdommen skal hjem mellom kl 03:00 og 06:00 lørdag og søndag morgen, så du bør ha godt sovehjerte (og det har vi). Fellesområder og poolen holdes alltid rent og ryddig! Kjempeservice fra G&G når vi hadde behov for det!

02 Yamasol

Underbara, underbara Grus, Göran och Yamasol!! Vi har nu intagit palatset och inser att det är fjärde gången vi bor här(vi har nog hyrt lägenhet minst 30ggr i Spanien totalt)
Allt funkar, allt är rent och snyggt, allt är tydligt och klart, alltid trevligt bemötande. Oavsett det blir husköp i Mijas eller ej för vår del, så kommer vi ändå vara era trogna kunder och hänvisa våra kommande gäster till er. Här känner vi oss alltid välkomna och här funkar allt smidigt och bra. Vi har ju hyrt ett annat hus nu i sommar och det har varit en mardröm kan jag säga. Så därför ville jag bara berätta att ni på residencia är bäst!!
Allt gott!

kram

77 Londres - leiligheten var lys og stor og koselig innredet

Hei igjen :)

Ja vi var veldig fornøyd med leiligheten og servicen vi fikk av dere. Jeg vil absolut bo på samme sted igjen.
Jeg glemte å si at det var et fat som var knust med noen sjell da vi ankom som stod på balkongen.det kan se ut som det hadde blåst ned fra ventilatoren.Tror ihvertfall det.

Takk for nok et fint opp hold i deres leilighet.