Add new testimonial 

Residencia Semesterbostäder

Calle Dionisia Redondo 8
Fuengirola Málaga , 29640
Spain
+34-689247880
residencia@me.com
www.residenciaholidayrentals.com

62 Diana

Hej Göran Vi vill tacka för ännu en fantastisk semestervistelse. På återseende Peter med sällskap

Detelina

Mycket bra boende. Stor och trevlig lägenhet med härlig balkong där vi även hade lite havs/strand utsikt. Rent och snyggt! Nära tågstationen "los Boliches" så det var smidigt att komma dit och även göra dagsturer till andra orter. Nära den härliga stranden (dock inte vid strandpromenaden). Vi är helnöjda.

74 Las Rampas

Hej Göran & Grus! Vi vill tacka så jättemycket för en underbar vecka i den fantastiska lägenheten! Vi är alla mycket nöjda med vår vistelse i Fuengirola. Vill bara meddela er också att tyvärr gick ett glas sönder i diskmaskinen och när vi städade i morse glömde vi helt bort att tömma det sista i kylskåpet. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt !! Man blir lite snurrig i värmen... Hör av er ang ersättning för detta. Vi kommer garanterat återkomma ett annat år! Med vänlig hälsning,

52 Yamasol

Tack snälla för en fin tid hos er. Om inte förr ses vi nästa sommar igen. Ha de gott. Kram till er från Lena och Chrille U

12 Yamasol

Hej G & G Nu är vi hemma i varma Stockholm igen. Ville bara säga att vi trivdes jätte bra i 12:an , den var precis lagom till oss. Så tack för oss och ha det så bra. Mvh

72 Ronda

Fin och fräsch lägenhet för 3/4 på strandpromenaden. Mycket trevlig och tillmötesgående personal. Rekommenderas varmt.

80 Los Olivos

Perfekt! Tack! Detta boendet har helt klart räddat vår semester. Tack:))

68 Perla

Hej på er ! Vi är tillbaka till ett Sverige 30 gr varmt !! Vi är mycket nöjda med vår spanienvistelse och Rebecka firades stort (på Kalifato strandrest) och vår stora lägenhet vid stranden blev navety för hela familjen med frukostar för ett dussin av oss och utgångspunkt för bad osv så vi hade det intensivt kan man säga. Men i oktober blir det nog lugnt för Alvar och mig – tror vi.
Tack för oss, vi är nöjda så klart.

46 Yamasol

Just to say thanks for another great stay at the Yamasol, the appartment is very comfortable and suits us perfectly. We always have a good time in Fuengirola. Looking forward to seeing you again in September. If you are interested in football... well done to Sweden they played well to beat Switzerland. Best wishes for the rest of the summer, kind regards.

30 Susana

Tack så mycket!!
Läget var toppen, hela veckan var toppen!
Med vänlig hälsning

Mycket nöjd med 46 Yamasol

Residencias service - Kan inte bli bättre ! Inredning - Stilenligt, snygga färger som matchar varandra. Vitt och svart. Inte heller för mycket inventarier som stör. Terrass - Snyggt bord sköna stolar, valvet på balkongen är mycket bra, fungerar som ett vindskydd, solskydd samt bevarar värmen bättre sent på kvällen. Övrigt - Wifi nätverket yamasol 5 fungerade bättre än yamasol, Fungerar dock mycket dåligt ute på balkongen vilket är synd. Stod att det fanns skandinaviska kanaler, vilket inte fanns

65 Trinidad

Hej!
Vi är mycket nöjda med boendet och med läget!! Här vill vi bo gärna bo fler gånger. Allt funkat perfekt.
Vi har haft det toppenbra!!
Vänliga hälsningar

01 Yamasol

Mycket bra lägenheter och bra service. Underbara killar som förmedlar mycket positiv livsglädje. Kan verkligen rekommenderas.

81 Porlamar

Tack för en bra vistelse på Porlamar! Allt fräscht och i gott skick, det mesta finns även för självhushåll. Efter att ha prövat olika alternativ är detta ett av de bästa. Bra seriösa, väl genomtänkta instruktioner.

Ett tips markera hörnen på spisfläkten så att man inte slår sig vid matlagning - det blir lätt hål i huvudet.

59 Detelina

Hej!

Tack att min mamma fick söka nycklarna tidigare! Lite otur med vädret men vi var väldigt nöjda med lägenheten. Vi åker iväg nu och nycklarna väntar här på bordet.
Mvh.

81 Porlamar

Trevligt boende med generös utrustning - härlig balkong. Krock med huvud och designflott köksfläkt - blodvite uppstod. Skyddshjälm rekommenderas :-)

39 Yamasol

Göran och Grus. Ni är mycket hjälpsamma och god service på alla sätt. Våra 6 veckor gick jättefort. Vi önskar er en trevlig sommar . Hälsningar

81 Porlamar

Haft en underbar vistelse med växlande väder. Morgonpromenad längs havet, solstunder på balkongen, nära till bra restauranger på kvällen. Lägenheten är bara så perfekt. ALLT finns = kanon!! Vi har lagat lunch hemma nästan varje dag. Finns en bra pizzeria andra sidan gatan på baksidan av huset. Kan rekommendera besök på bilmuséet i Malaga - bilar och mode. Tack för oss.