Add new testimonial 

Residencia Semesterbostäder

Calle Dionisia Redondo 8
Fuengirola Málaga , 29640
Spain
+34-689247880
residencia@me.com
www.residenciaholidayrentals.com

65 Trinidad

Tack för en ytterligare under vistelse i Fuengirola. Vi kommer åter i september då med vår dotter Katharina i Detelina.

59 Detelina

Mycket nöjd Trevlig lägenhet som låg mycket nära till matbutk, tåg och buss. Trevligt promenadområde.

46 Yamasol

Hej! Det var trevligt att träffas igen Vi är nöjda med vår vecka när det inte funkade med vår tidigare planerade long staying Vill gärna se Grus galleri framöver Kramar till er båda!

80 Los Olivos

Lägenheten har ett perfekt läge. Nära till allt - strand, buss, järnväg, restauranger mm. Mycket nöjd

83 Nueva

Tack Göran och Grus för fin service och en fin lägenhet. Vi hyrde er nya lägenhet 83 Nueva två veckor i april. Mitt i gamla stan på översta våningen, med hiss, låg den på en enkelriktad gata kantad av apelsinträd. Lugnt och fridfullt och endast två kvarter från stranden och nära till allt. Lägenheten var helt nymöblerad med sköna sängar och gott om garderober och jättebra wifi. Allt det vi behövde fanns där. På den stora balkongen i söder åt vi vår dagliga frukost. Återvänder gärna till denna lägenhet redan till hösten Britt-Marie o Gert

39 Yamasol

Vi vill gärna tacka för den fina kontakt vi fick med er - bra information, ordning och reda och alltid glada och hjälpsamma. Lycka till med iordningställandet av er nya lokal - ska bli spännande att se när vi kommer nästa år.

38 Yamasol

Vi har haft det jättebra och trevligt på alla sätt. Vi hoppas kunna återse er nästa vinter. B hälsningar

Tack för underbara veckor med bästa service.Återkommer nästa år.

83 Nueva

Vi är ägarna till denna lägenhet, och detta är vad vi tycker så mycket om med den: Läget framför allt. Mitt i gamla stan och några kvarter från stranden, men ändå helt tyst - vi sover som barn här. Den ligger på en stilla spansk gränd kantad av apelsinträd. Går man bara runt hörnet öppnar gamla stan upp sig med massor av restauranter och shopping, en slaktare, bagare, en marknad, ett churros-café dit lokalbefolkningen går, och en välsorterad mataffär. Själva lägenheten har en stor balkong i söderläge med utsikt över taken och ett riktigt (om än litet) kök. Med Göran och Grus försorg är denna genuint spanska lägenhet skandinaviskt praktisk och bekväm. Men kommer ni på vintern så packa inneskorna! Som så många spanska lägenheter har den stengolv utan golvvärme. Varmt välkomna!

Detelina

Tack ännu en gång för en fin lägenhet, en utomordentligt bra service och ett fint bemötande. Ni blir bara bättre o bättre. Lycka till med ert nya kontor och tillika galleri med Grus fina konst. Vi återkommer som vanligt.

68 Perla

Hej Göran and Grus, Thank you for a nice stay, it was also really nice to meet you personally. We'll be back in Fuengirola, sooner or later, and know whom to contact then :-) We wish you a very nice Christmas time and all the best for next year. We are back in -5 degrees, tomorrow back to work. Where is the sun?? Kram, Marjut

84 Las Palmeras

Tack, vi är mycket nöjda med 84 Las Palmeras, superfin lägenhet! Tittar väl förbi nån dag och säger Hola! Lena🥰

81 Porlamar

Tack Göran o Grus, som vanligt har vi haft det så bra, lite regnigt och kallt men det är ju den tiden. Nu lämnar vi för denna gång, kommer åter i april. Vi hör av oss när vi kommer hem. Tills dess ha det så gott. Må väl. Kramar.

Hola. Då var vi hemma i gråa Borås, tack för att Ni finns och har ett så lysande företag, vi trivs så gott hos Er💋💋

61 Las Palmeras

Jag tycker att ni har jättebra lägenheter och mycket bra service och bemötande. Jag kommer tillbaka!

Thanks!!

Just to say thanks for another great stay at the Yamasol, the appartment is very comfortable and suits us perfectly. We always have a good time in Fuengirola. Looking forward to seeing you again in next October :)!

74 Las Rampas

En fantastisk vistelse med en superfin lägenhet på Las Rampas. Kan varmt rekommendera denna och fin service av Residencia. Vi kommer gärna tillbaka.

59 Detelina

Hej! 3 veckor i Detelina redan till ända. Vi är jättenöjda. Tack!

64 Neptuno

Hej Göran och Grus, Vi har nydt vores ophold igen i en af Jeres lejligheder – Neptuno. Neptuno er bare en perfekt lejlighed – og vi har nydt rigtig mange timer på altanen.