Add new testimonial 

Residencia Semesterbostäder

Calle Dionisia Redondo 8
Fuengirola Málaga
Spain
+34-689247880
info@residencia.nu
www.residencia.nu

65 Trinidad

Hej!
Vi är mycket nöjda med boendet och med läget!! Här vill vi bo gärna bo fler gånger. Allt funkat perfekt.
Vi har haft det toppenbra!!
Vänliga hälsningar

01 Yamasol

Mycket bra lägenheter och bra service. Underbara killar som förmedlar mycket positiv livsglädje. Kan verkligen rekommenderas.

81 Porlamar

Tack för en bra vistelse på Porlamar! Allt fräscht och i gott skick, det mesta finns även för självhushåll. Efter att ha prövat olika alternativ är detta ett av de bästa. Bra seriösa, väl genomtänkta instruktioner.

Ett tips markera hörnen på spisfläkten så att man inte slår sig vid matlagning - det blir lätt hål i huvudet.

59 Detelina

Hej!

Tack att min mamma fick söka nycklarna tidigare! Lite otur med vädret men vi var väldigt nöjda med lägenheten. Vi åker iväg nu och nycklarna väntar här på bordet.
Mvh.

81 Porlamar

Trevligt boende med generös utrustning - härlig balkong. Krock med huvud och designflott köksfläkt - blodvite uppstod. Skyddshjälm rekommenderas :-)

39 Yamasol

Göran och Grus. Ni är mycket hjälpsamma och god service på alla sätt. Våra 6 veckor gick jättefort. Vi önskar er en trevlig sommar . Hälsningar

81 Porlamar

Haft en underbar vistelse med växlande väder. Morgonpromenad längs havet, solstunder på balkongen, nära till bra restauranger på kvällen. Lägenheten är bara så perfekt. ALLT finns = kanon!! Vi har lagat lunch hemma nästan varje dag. Finns en bra pizzeria andra sidan gatan på baksidan av huset. Kan rekommendera besök på bilmuséet i Malaga - bilar och mode. Tack för oss.

77 Londres

Hej!
Vi har haft en fin tid i Spanien och är mycket nöjda med vår vistelse på Londres och med Recidencia. Allt har fungerat perfekt. Tack!

20 Yamasol

Jag och min man kom hem för två dagar sedan efter fyra veckor I Fuengirola där vi bodde på Yamasol för andra gången , dock inte i samma lägenhet som förra hösten. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och i all synnerhet med den service och det vänliga bemötande man får av Grus och Göran. Det är kanske den främsta orsaken till att man gärna återkommer, det känns tryggt att boka genom er. Tack och på återseende

68 Perla

Flott og MEGET velutstyrt leilighet. Perfekt beliggenhet ved stranden synes vi. Noe trafikkstøy på balkongen om kvelden, uten at det gjorde noe for oss. En del "halloi" i gatene når ungdommen skal hjem mellom kl 03:00 og 06:00 lørdag og søndag morgen, så du bør ha godt sovehjerte (og det har vi). Fellesområder og poolen holdes alltid rent og ryddig! Kjempeservice fra G&G når vi hadde behov for det!

02 Yamasol

Underbara, underbara Grus, Göran och Yamasol!! Vi har nu intagit palatset och inser att det är fjärde gången vi bor här(vi har nog hyrt lägenhet minst 30ggr i Spanien totalt)
Allt funkar, allt är rent och snyggt, allt är tydligt och klart, alltid trevligt bemötande. Oavsett det blir husköp i Mijas eller ej för vår del, så kommer vi ändå vara era trogna kunder och hänvisa våra kommande gäster till er. Här känner vi oss alltid välkomna och här funkar allt smidigt och bra. Vi har ju hyrt ett annat hus nu i sommar och det har varit en mardröm kan jag säga. Så därför ville jag bara berätta att ni på residencia är bäst!!
Allt gott!

kram

77 Londres - leiligheten var lys og stor og koselig innredet

Hei igjen :)

Ja vi var veldig fornøyd med leiligheten og servicen vi fikk av dere. Jeg vil absolut bo på samme sted igjen.
Jeg glemte å si at det var et fat som var knust med noen sjell da vi ankom som stod på balkongen.det kan se ut som det hadde blåst ned fra ventilatoren.Tror ihvertfall det.

Takk for nok et fint opp hold i deres leilighet.

Allt bra på Susana

Hej Göran,
Jag och dottern är nu hemma, och har haft en väldigt fin vecka!
Susana var mycket fint, snyggt renoverat, och välutrustat. Allt vi behövde fanns där. Läget var också bra.
Ska jag anmärka på något skulle det vara att takterrassen var inte riktigt i samma fräscha klass som lägenheten. Något slitet, dåligt städat. Alla glasbord där uppe, 3 st, var mycket smutsiga och lockade inte till att äta på. Men det var väl kanske en bisak. I övrigt allt bra.
Jag kom på när vi var på väg hem att vi glömt tömma frysen på några glassar.. De vi åt var väldigt goda, kanske någon där hos er vill äta upp dom? ;-)
Tack igen! Vi skulle gärna komma tillbaka till Fuengirola, en trevlig stad, lagom stor.
Hälsningar

Toppenveckor i 80 Los Olivos

Vi har tappat räkningen på hur många gånger vi hyrt av Residencia, och som vanligt är det helt perfekt! I år var vi sent ute när vi bokade, tack till Göran och Grus som generöst nog hörde av sig och tipsade om en ny lägenhet, 80 Los Olivos. Läget är perfekt med ett par minuters promenad ner till stranden. En fin liten balkong med morgonsol, sovrum med takfönster, ingen som helst insyn och ett väldigt tyst hus. Poolen och innergården var rena och fina. Tack för ytterligare en härlig semester!

65 Trinidad

Hej Göran & Grus!

Tack för att vi kunde stanna i vår lägenhet tills nu. Nu har vi lämnat och är på väg hem till ett regnigt Sverige.
Återigen tack för en mycket trevlig lägenhet och vi kommer säkert höras av igen.

Ha en trevlig sommar!!

Med vänlig hälsning,

30 Susana

Hej, vi ville bara tacka så mycket för vår vistelse i lägenheten Susanna. Det var en underbar lägenhet med ett super bra läge. Vi ville även passa på att tacka för en fantastisk service! Vi kommer definitivt tillbaka!

76 Pueblo López

Vi har hyrt hus tidigare i Pueblo López, men ert hus hade allt som behövdes för en skön vistelse i Fuengirola. Sköna sängar, bra uteplatsmöbler med solsängar och fläktar. Allt som behövdes i köket. Svårt med avloppet i de här gamla husen, men snabb respons från er avhjälpte problemet. Kan varmt rekommendera detta hus och er service Göran och Grus på Residencia. Vi planerar redan att återkomma till er och huset i höst.

Kommer snart till 59 Detelina

Hej!
Och tack så otroligt mycket för eran goda service❤️! Ni är sååå bäst! Kommer rekommendera er till alla jag känner! Så tydligt, tryggt och fräscht!
Från våran sida är nu allt klart m pass, avtal och restbetalning!
Tack ännu en gång för en så bra hemsida, respons, tydlig och fantastisk service❤️!