Add new testimonial 

Psychotherapiepraktijk Beekhuijzen

Tesselschadelaan 2
Zeist Utrecht , 3705AL
Nederland
+31624712018
info@aukjebeekhuijzen.nl
www.aukjebeekhuijzen.nl

"De therapie sessies waren heel fijn, heel persoonlijk, rustige sfeer, de therapeut is met alle zintuigen bij het gesprek en dus bij mij, ook spannend de imaginatie – oefeningen te volgen, gaven me nieuwe inzichten in wat ik nodig heb. Ik kan haar zeker aanbevelen."

"Praten kan ik wel, veel ook, maar iets écht zeggen, het menen en van binnen voelen, dat bleek ik helemaal niet te kunnen. Wat was het heftig om dat tijdens de therapie te ontdekken. Ik kreeg verschillende oefeningen, ook voor thuis, deed mijn best, maar kwam naar mijn idee niet vooruit. Uiteindelijk heeft Aukje met mij een dagdroom gedaan. Die eerste keer was zo fijn, nog steeds, nu 2 jaar verder, kan ik terug gaan naar de plek in die droom en mij weer zo veilig voelen. Door middel van de dagdromen heeft Aukje mij geholpen om mijn diepe(re) gevoelens naar boven te krijgen. Door samen de dromen te bespreken en dit vaker te doen, kwam ik steeds dichter bij mijn ware ik. Aukje heeft mij de best passende begeleiding gegeven om mijzelf te vinden, daar ben ik haar nog steeds erg dankbaar voor."

"Aukje heeft veel voor mij betekend tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Door haar prettige, open en vriendelijke houding, waarbij je je erg gehoord en op je gemak voelt, heb ik veel met haar kunnen delen en verwerken. Gesprekken met haar waren voor mij een baken van rust in een onrustige tijd. Ik heb erg veel baat gehad bij de ondersteunende en inzichtgevende gesprekken en kan behandeling bij Aukje dan ook van harte aanbevelen!"

“Aukje heeft me geholpen op een moment waar ik zelf niet meer wist waar te beginnen. Vanaf het eerste moment gaf ze me vertrouwen, waardoor ik op een open manier over mijn moeilijkheden durfde te praten. Ze nam de tijd en moedigde me aan om over dingen na te denken. Door gerichte oefeningen m.b.t. symbooldrama kwam ik tot nieuwe inzichten. Dit is erg belangrijk geweest, omdat het voor mij veel veranderde. Ik leerde op een andere manier naar mezelf en bepaalde situaties kijken. Door deze positieve wending voel ik me nu weer heel goed en daar ben ik haar erg dankbaar voor.”