Add new testimonial 

Saloria Bike Trail

JUNY 2018

Tres dies inoblidables gaudint d’una ruta espectacular organitzada a mida i de forma impecable pel Dídac (organització) que ens ha atès meravellosament i al que aprofitem per agrair-li la seva feina. No ho dubteu! Es una passada!

 

Saloria 2016

Una experiencia muy satisfactoria, realizada con mi amigo Temi de Platja d´Aro una ruta un poco exigente pero vale muy mucho la pena hacerla por sus paisajes y esas tremendas bajadas por pistas y corrioles que te acaban doliendo los brazos de tanta bajada y gracias a Jordi por el buen trabajo de organización.

SALORIA BIKE

Gran sortida amb tots els amics disfrutant del entorn i dels corriols ! Ruta molt recomanable i poc transitada. L´hem fet al juliol 2015 amb 4 dies. Gràcies Jordi (organització) per la teva ajuda gran en la logística i bons consells i també per portar-nos els maillots a sabadell !!

Saloria espectacular!

Vem fer la Saloria Bike Trail el 2014, en un cap de setmana amb una colla d'amics, el temps no va ser el millor però tot i així la ruta ens va encantar i vem riure fins agafar agulletes, cap de setmana per emmarcar! Aquí teniu la nostra crònica: http://salutirauxa.blogspot.com.es/2014/07/saloria-bike-trail-un-cap-de-setmana.html

La millor travessa que hem fet fins ara!

Uns paisatges, corriols, muntanyes immenses i passant per bonics pobles i refugis de muntanya. Una autentica aventura, no la podeu deixar perdre. Amb una perfecta organització. 

Magnífica ruta.

Encara que amb una mica de calor, durant quatre dies de juliol, ruta de magnífiques vistes. Feta en solitari, tot i que en les parades vaig anar coincidint amb un grup de ciclistes molt agradables. També vaig apreciar molt el tracte proper de la organització, és a dir del Jordi i el fet que no sigui una zona i ruta massificada.

LA SALORIABIKE.

Ruta molt recomanable, pels paisatges, per l'entorn poc transitat i pel terreny on pedalar es un gaudir continu.
Salut i Pedals.