Add new testimonial 

Smrekovit

Podmolniška cesta 14
Ljubljana , 1261
Slovenia
+38640745453
info@smrekovit.si
https://www.smrekovit.si

Ena velika pohvala in veliko zadovoljstvo. Kremo Smrekovit sem uporabila pri težavah s trnom v peti. Več let sem se borila z njim na najrazličnejše načine, vendar še nikoli ni bil učinek takšen kot sedaj. Po petmesečni redni, vsakodnevni uporabi več ne čutim bolečin, ki so še pred časom bile zelo močne. Res sem hvaležna gospodu Maticu Koncu za vse njegove prijazne nasvete in pomoč pri moji omenjeni težavi. Njegovim izdelkom zaupam in z veseljem delim svojo pozitivno izkušnjo tudi z ostalimi.

smrekovit uporabljamo za vse težave vsi v družini, prehlad, vnetje dlesni, vnetje mehurja, išijas, udarci...in ga tudi uživamo. Res pomaga.

Vrhunsko mazilo!

Pri profesionalnem badmintonu so noge in še posebno sklepi izpostavljeni močnim vsakodnevnim obremintvam. Odkar sem odkril Smrekovit, je postal moj vsakodnevni spremljevalec - tako pri domačih treningih kot na turnirjih se dnevi začenjajo in končujejo z njegovo uporabo. Pomaga mi pri raznih poškodbah (klasik), pri regeneraciji (ekstra) in pri prehladih (prsilo). Učinek se največkrat čuti že v zelo kratkem času. Vsem, ki se rekreativno ali profesionalno ukvarjajo s športom, ga najtopleje priporočam!

Super mazila iz smrekove smole. Sam ga uporabljam pri težavah z koleni in križem, pa prehlad hitro odpravi. Uporabljam ga že več let odkar sem si poškodoval koleno si mažem 2-3 na dan in bolečine se zmanjšajo oziroma izginejo. Prav tako je dober za mišiče pred in po vadbi. Sam uporabljam smrekovit ekstra vendar ga počasi zmankuje, tako da bom z veseljem proval smrekovit 365

Super stran in izdelki.

Smrekovit 365 krema je super stvar,se lepo razmaze in hitro vpije v kožo pri nas doma je v uporabi se smrekovo olje in mazilo,ki sta tudi odlicna izdelka !!!

Najboljsa zadeva proti kaslju in se in se..

Zelo sem zadovoljen.......Glivic na nohtih ni več !

Odlično mazilo! Vsestransko uporabno in učinkovito za boleče sklepe, bronhitis, za alergije na sonce, za grlo in ustno votlino in še in še. Mazilo ne bi smelo manjkati v nobeni domači lekarni.Hvala vam, upam da bo še dolgo na trgu!

Odlicna zadeva,vedno na dosegu rok uporabljamo jo za masažo utrujenih in bolecih nog,za male ranice,pri prehladu,zamasenem nosu,pri bolecinah v hrbtu,krizu,... Skratka zakon

Odličan proizvod-nama pomaže kod uboda insekata i kod manjih ozljeda :)

smrekovit je super naravo zdravilo!jaz ga uporabljam ze dolgo let in sem full zadovoljna!obezno gre zmano na pot!!!uporablja ga pri razlicnih zdravstvenih tezavah: vnetem grlu aftah v ustih pikih isektov koznih izpuscajih bolecih sklepov glavobolu soncnih in drugih opeklinah raznih ran in ranic

Odlično in zelo uporabno. Žal premalo ljudi pozna smrekovit.

zelo zanimiva in uporabna stran