Add new testimonial 

Revitalaser

Lechner Odon fasor 1
Budapest Pest , 1095
Magyarország
0036706598213
idopont.revital@gmail.com
www.revitalaser.hu

Nagyon szeretek a Revitalaser-be járni! A szőrtelenítés nem fáj, kellemes meleg érzés. Bikini szezonra tökéletes, bársonyos lesz a bőröm! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Katinka nagyon kedves, szeretem!

Örök hála érte! :) Sajnos a lakhelyem miatt nem tudom rendszeresen használni, de már az 1. kezelés látványos eredményt hozott, ami néhány ismétlés után tartós is!!!

Ive been going to IPL to revitalaser for about a year, and I am very satisfied with the result . My skin looks better amd brighter . ,knowledgeable and excellent service .Highly recommended this place!

Ez az első olyan szalon ahol kipróbáltam a szőrtelenítést , nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással , Katinka nagyon kedves és alapos. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom !

Már az első kezelés után látható volt eredmény, ráadásul egyáltalán nem fáj, és gyors. Mindemellett szeretek ide járni, mert mindig jó a hangulat és vidáman távozok kezelés után, és várom a következő alkalmat is:)

Már az elso kezeles is latvanyos eredmenyt hozott, imadom :)) Csak azt banom, hogy nem hamarabb talaltam ra.

Kellemes légkörű, tiszta szalon. Katinka nagyon kedves, jó szakember, a konzultación teljeskörű felvilágosítást adott, valamint válaszolt a kérdéseimre is. Bátran ajánlom mindenkinek!:)

Éljen az SHR-IPL villanófényes szőrtelenítés! :)

A szakértelem és az SHR-IPL gép együtt, igazi főnyeremény! :) Imádom, hogy az eredmény tartós, a kezelés pedig fájdalommentes.Bye-bye gyanta és borotva! :-p

Fàjdalommentesen vetett vèget a szőrtelneítés okozta problémáknak!

Amikor egy álom valóra válik

Sziasztok!Hol is kezdjem..Azzal,hogy örökre hálás leszek Katinkának és azoknak,akik kifejlesztették ezt a gépet?Vagy azzal,hogy ezerszer jobban érzem magam a bőrömben és sokkal magabiztosabb lettem?Gondolom mindenkinek meg van,az öröm,hogy apukánktól de szép szemöldököt meg szempillát örököltünk,juppiiii,ja és persze tetőtől talpig tiszta szőrősek vagyunk✌️Imádtam az életérzést úgy strandra menni a haverokkal,hogy nekik a vádlijukon annyi szőr volt mint nekem a felkaromon.Aztán jött ugye az okosság,borotváljuk le,ühüm,még rosszabb lett.Már akkor megfogadtam,hogy amint kifejlesztenek egy módszert azonnal kipróbálom.Így amikor megtudtam,hogy létezik ez a gép,szerintem az első vendégek egyike voltam Katinkánál. A legnagyobb szakértelemmel,körültekintően elmagyarázott mindent.Hogy milyen érzés lesz,hogy működik a gép,mire kell vigyáznom,hány alkalommal kell mennem a szőrnövekedési fázisoknak megfelelően,hogy mennyibe kerül.Tekintve,hogy több ismerősöm is kipróbálta ezt a módszert más kozmetikákban és elégedetlenek voltak,jóval drágábban,én hihetetlen elégedett vagyok a végeredménnyel.Idestova már 6 éve élvezem a szőrtelen lét előnyeit és hölgyeim,illetve nagyon szőrös uraim,tiszta szívből csak ajánlani tudom!!

Nagyon tetszett a profi munka! Kaptam teljeskörű tájékoztatást, mielőtt a kezelést elkeztük! Sikeres volt a kezelés! Ami nekem nagyon fontos mindezek mellett, tiszta, exkluzív környezet, és a kozmetikus hölgy nagyon kedves!!

A tökéletes megoldás.

Már az első kezelés után látható eredményt értünk el. Mondhatni szinte fájdalom mentes, és az idő előrehaladtával egyre kevesebb kezelésre van szükség. Teljes mértékben elégedett vagyok.

Nagyon elégedett vagyok a lézeres szőrtelenítéssel. Néhány alkalom után is szemmel látható volt az eredmény. Hosszú távon pedig sokkal ritkább és puhább lett az a szőr, ami hónapokkal később visszanőtt. Rendkívül kényelmes megoldás, mert a kezelések között csak borotválni kell az érintett területet. Nekem nagyon bevált és csak ajánlani tudom. Az ember egy percig sem kételkedik Katinka profizmusában. Nagyon kedves, rendkívül hozzáértő kozmetikus, aki a kezelés elején pontosan elmondta, hogy mire számíthatok, és mit várhatok a kezeléstől. Pontosan azt kaptam, amit ígért. :) A kozmetika pedig nagyon szép, tiszta, modern és jól felszerelt.

Ipl hair removal

The results i got from the ipl hair removal were greater than i expected, and the level of professionalism at Revitalaser is outstanding.

Végleges szőrtelenítés

Az egyik legjobb döntés volt belevágni a lézeres szőrtelenítésbe. Már a második - harmadik alkalom után alig nőtt szőr az is kivilágosodott gyenge. Nagyon sokat segít a mindennapok során. A kezelés fájdalom mentes es nagyon gyors is. Katinka pedig mérhetetlenül kedves es hozzáértő, nagy szaktudású szakember aki minden kérdésre választ tud adni. Úgyhogy mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki!

Such a fantastic laser hair removal experience. The laser here is not painful AT ALL and the customer service is even better. If I lived in Budapest, this would be my go-to spot for laser hair removal for sure. Would highly recommend!!

Excellent service by Katinka! Definitely recommend her.