Add Testimonial
Super

Superblij met het resultaat! De eyeliner werd heel subtiel en pijnloos aangebracht. Het oogt heel naturel. Dikke merci Jirina!

Fantatstisch resultaat.

Fantastische madam, fantastisch resultaat. Gedaan met 1000 keer je lippen te stiften! Helemaal blij met mijn volle lippen en het verbluffende resultaat. Bedankt voor je professionaliteit, de opvolging en het rustgevend gevoel...

Aanrader!

Ik ben erg tevreden van het resultaat! Een echte aanrader!

Uitstekend!

Professioneel en klantvriendelijk! Uitstekend resultaat!

Super professioneel

Super professioneel.Vriendelijk ontvangst..Goede uitleg.Voelde me onmiddellijk op mijn gemak. Ben als super tevreden klant huiswaarts gekeerd!

Zeer tevreden!

Ik was wat twijfelachtig om deze techniek toe te passen maar na een aangenaam gesprek met Jirina was ik meteen gerustgesteld. Ik stond versteld dat densiteit op een paar uurtjes tijd zo’n groot verschil kon maken. Er wordt op een professionele en in een heel rustige sfeer gewerkt. Thumbs up Jirina????

Top en super blij

Kaal zijn, ik had het er niet gemakkelijk mee. Ik heb lang nagedacht over transplantaties en er veel over opgezocht. Doch transplantatie was zo onomkeerbaar, er waren veel voorbeelden te vinden waar het echt was misgelopen en dit hield me ergens tegen. Ik heb dan via via mensen ontmoet die haar pigmentatie hadden gedaan en daardoor heb ik ook de keuze voor micro haarpigmentatie gemaakt. Nog geen moment spijt van gehad. Always a fresh shaved head :p