Afegiu els vostres comentaris!
Un gran dia amb companys de feina a la natura!

Hem passat un dia molt divertit disfrutant de camins i reierols entre Sant Llorenç de Montgai i Alós de Balaguer, els més forts han pogut apretar i els més "trankilets" no s'han quedat endarrere gràcies a la potencia de les bicicletes.

Un día increible con las Bicis electricas

Una experiencia increíble recorrer 60 km por montañas y pistas. Me encanto la posibilidad de poder elegir el nivel de intensidad, una pasada las bicis eléctricas! Y el servicio inmejorable! 🫶🏼

Mar de núvols

Un dia genial! Ruta des de Sant Llorenç de Montgai fins a l’Ermita de Montalegre, on es poden gaudir d’unes vistes espectaculars. Activitat molt recomanable per totes les edats i condicions físiques. Explicació del funcionament i guies de 10! Repetirem segur!

Pujada a Montalegre

Genial! Van ser super atents durant l'entrega de les bicis i l'assessorament. Vam gaudir d'un matí espectacular pujant a L'ermita de Montalegre. Repetirem!

salida ebike

muy contentos de tener en sant llorenç de montgai un servicio de alquiler de este tipo de bicicletas con las que hemos podido disfrutar del Montroig des de bien cerca. Pronto repetiremos para seguir conociendo la Noguera a pedales.

Tocats del Pedal

Feia temps que no ens divertíem tant!! Gràcies per tot, una atenció genial!